Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 8-10 év korkulonbseg is sok...

8-10 év korkulonbseg is sok szerintetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk en 25 a ferfi meg 34-38 ig. Ismerkedes szempontjabol kerdezem. Mennyi az idealisnak mondott korkulonbseg szerintetek?
2014. dec. 1. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem pont ideális.
2014. dec. 1. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Nekemvan egy ismerősöm ahol a nő 38 a fiu meg 19. és mindenki szidta öket h h lehetnek ilyenek, meg h nem illenek össze stb. De már két éve együtt vannak. Nem a korkülönnbség a lényeg. 10 év nem sok
2014. dec. 1. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Persze csak úgy frankó a dolog ha a férfi az idősebb.
2014. dec. 1. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Húúha, már két teljes éve együtt vannak??:D Azért szerintem ez még nem olyan óriási teljesítmény egy kapcsolatban, majd meglátjuk 10 év múlva.

Kérdező, a 10 év attól függ, melyik életszakaszotokban találkoztok. 25 vagy, ami azt jelenti, valamennyire már tisztában vagy a szükségleteiddel és a személyiségeddel. Olyan korú férfival kezdesz, akivel jónak látod, elég érett vagy már egy egyenrangú párkapcsolathoz.

20 alatt pl. esélytelen 10 évvel idősebbel kezdeni, de biztosan sokat tanul belőle a fiatalabb fél. Általában azonnal vége a kapcsolatnak, amint betölti az ifjú a 23-24 évet, igényei lesznek és elkezd véleményt nyilvánítani. Ez általában nem fekszik annak, aki a tapasztalatlan gyerekekre bukik.

2014. dec. 1. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sanszos (persze nem biztos) hogy már mindketten dolgoztok esetleg a közeljövőben házasságot és gyereket is akartok. Ha ezek a tervek nagyjából szinkronban vannak, akkor sima ügy. Ha a pasinak már van gyereke, akkor nehezebb.
2014. dec. 1. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Akárhogy számolom, ez 9-13 év. Most még beleférhet, de 15 év múlva újra sok lesz.
2014. dec. 1. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Megint az a fránya pragmatikus szemlélet, de egy 34-38 éves férfit nagyon le kell csekkolni:

- volt már házas? elvált? hányszor?

- van gyereke?

- mit ért el eddig az életben? van-e egzisztenciája? szakmai sikerek?

- mennyire érett, felnőtt, férfias a gondolkodásmódja? gyakorlatias, problémamegoldó típus, vagy csak picsogni meg nyüszíteni tud?

- milyen közép- és hosszútávú céljai vannak, mind a magánéletben, mind szakmailag? tud perspektívát mutatni? lehet-e mellette/vele haladni?

Sok-sok kérdés, amelyeket ha megválaszolsz, árnyaltabb képet lehet alkotni.

2014. dec. 1. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyen életkorban már nem vészes szerintem ez a korkülönbség.

Mellesleg a nagycsaládunkban van egy házaspár, 9 év van közöttük a nő javára, 16 éve házasok, van egy 15 éves lányuk és egy 13 éves fiuk.

Ezt csak azért írtam le, mert ugyan nem gyakori, de fordított felállásnál is lehet jó a dolog vége akár.

2014. dec. 1. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Köztünk a férjemmel 8 év van, én 27 vagyok, a férjem 35. Szerintem pont ideális. :)
2014. dec. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!