8-10 év korkulonbseg is sok szerintetek?
Húúha, már két teljes éve együtt vannak??:D Azért szerintem ez még nem olyan óriási teljesítmény egy kapcsolatban, majd meglátjuk 10 év múlva.
Kérdező, a 10 év attól függ, melyik életszakaszotokban találkoztok. 25 vagy, ami azt jelenti, valamennyire már tisztában vagy a szükségleteiddel és a személyiségeddel. Olyan korú férfival kezdesz, akivel jónak látod, elég érett vagy már egy egyenrangú párkapcsolathoz.
20 alatt pl. esélytelen 10 évvel idősebbel kezdeni, de biztosan sokat tanul belőle a fiatalabb fél. Általában azonnal vége a kapcsolatnak, amint betölti az ifjú a 23-24 évet, igényei lesznek és elkezd véleményt nyilvánítani. Ez általában nem fekszik annak, aki a tapasztalatlan gyerekekre bukik.
Megint az a fránya pragmatikus szemlélet, de egy 34-38 éves férfit nagyon le kell csekkolni:
- volt már házas? elvált? hányszor?
- van gyereke?
- mit ért el eddig az életben? van-e egzisztenciája? szakmai sikerek?
- mennyire érett, felnőtt, férfias a gondolkodásmódja? gyakorlatias, problémamegoldó típus, vagy csak picsogni meg nyüszíteni tud?
- milyen közép- és hosszútávú céljai vannak, mind a magánéletben, mind szakmailag? tud perspektívát mutatni? lehet-e mellette/vele haladni?
Sok-sok kérdés, amelyeket ha megválaszolsz, árnyaltabb képet lehet alkotni.
Ilyen életkorban már nem vészes szerintem ez a korkülönbség.
Mellesleg a nagycsaládunkban van egy házaspár, 9 év van közöttük a nő javára, 16 éve házasok, van egy 15 éves lányuk és egy 13 éves fiuk.
Ezt csak azért írtam le, mert ugyan nem gyakori, de fordított felállásnál is lehet jó a dolog vége akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!