Nem tudok tanulni, mit csináljak?
Minden nap ugyanakkor ülj le(mondjuk 3 óra).Kapcsold ki a tv-t,számítógépet,rádiót,mobilt.
Ha kell a net valamelyik házihoz,az hagyd mindig utoljára.
Gondolom sok minden kiesett,így vagy kérd meg az egyik jól tanuló osztálytársadat,hogy pár hétig segítsen,vagy szólj a szüleidnek,hogy fogadjanak melléd tanárt,ha megtehetik.
Szerintem ez nem vicces dolog,viszont az már jó dolog,ha magadtól rájöttél,hogy a rossz jegyek ellen a tanulás a legjobb.
Ugye nem azon gondolkozol h már csak 3 év van és utána semmi?? Kérlek ne,menj fősulira/egyetemre!!
Sok sikert!
Ha utálsz tanulni, akkor menj el valami szakmát tanulni. Azt is lehet profin csinálni.
3 év gimi, még 3 év fősuli, 2 év mesterképző.
ezt akarod???? Akkor tanulni kell, nincs mese...
Szerintem csak akarat erő kell.
Azzal,hogy eltiltod magad a gép elől nem lesz jobb,mert úgyse tudod majd visszafogni magad :D
Ülj le és tanulj.. ha jó jegyeket fogsz kapni,akkor az sikerélmény lesz,és arra fog ösztönözni,hogy tanulj
Akarat erő, szedd össze magad. Gondolj a jövődre, hogy mi lesz veled, ha csak érettségid van vagy az se. Keress valamit, ami érdekel, és ez tartson életbe az érettségiig. Addig bőven van időd gondolkodni, és nem könnyű megtalálni álmaid munkáját.
Én mindig rossz tanuló voltam, de idén sikerült 5ösre felhozni mindent, mert érdekel az anyag, plusz rá is veszem magam. (szakmázok)
Hajrá! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!