Melyiket választanátok? Megszoksz vagy megszöksz?
Nezd, elobb-utobb ugyis el kell koltoznotok majd anyosodtol, hiszen ha ennyire rossz naluk elnetek, akkor menni fogtok. Csak ido kerdese, hogy mikor. Akkor meg szeirntem minel elobb menjetek! Ne vesztegessetek az idotoket, az idegeiteket!!! es az energiatokat a "mamaekra".
Kulonallo csalad vagytok, eljetek meg kulon, rendezzetek az eleteteket kulon.
Nem baj, ha csak hetvegen latja a kisfiad az apjat, mas gyerek is csak akkor latja megha egyutt elnek a szulok, akkor is. Apa reggel elmegy amikor a kicsi meg az agyban van, es este amikor hazajon, a kicsi mar alszik. Mennyi ilyen van! Es ok egyutt elnek.
Vagy sok gyerek apa nelkul no fel, de felno!
Vagy sok apa kulfoldon dolgozik, havonta kethavonta jar haza.
Tehat az, hogy csak hetvegen latja az apjat a gyerek szerintem egyaltalan nem problema.
A baratnom ferje nogyogyasz, es rengeteget dolgozik, hetkoznap egyszer alszik csak otthon a doki. Hetvege a csalade, viszont hetkonap ugyel es privat is rendel. 2 gyerekuk van, csak hetvegen latjak az apjukat.
Az, hogy anyosodek ronda eletet turod, sokkal rosszabb mindenkinek, minthogy a kicsi az apjat csak a hetvegen latja.
Szerintem azonnal koltozzetek el!
De az sem rossz megoldas, amit valaki irt, hogy menjetek alberletbe, es akkor az apjat mindennap lathatja a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!