Most párom szüleivel lakunk, van egy gyerekünk, és bár a viszony nem mondható rossznak, nagyon sok mindenben különbözünk, és sokat is tűrünk/nyelünk emiatt. Nagyon szeretnénk külön menni, van is egy kis lakásunk, csak az akkori anyagiak miatt nem tudtunk megélni. Abban a városban nincs valami jó munkalehetőség, így a párom itt maradna, én pedig költöznék haza a kisfiúval. Páromat hétvégente látnánk. Tudom, hogy sokkal nehezebb lenne így, de lassan felőröl minket a sok elfojtott düh.
Én sosem alkuszom meg ha rossz nekem szóval elmennék. Viszont nem is hoznám magam olyan helyzetbe hogy anyóssal lakjak és ott szüljek gyereket...
2010. jan. 30. 20:48
2/13 anonim válasza:
Valahogy csak kibírnád a szüleinél. Most az jobb lenne ha csak 7végente látnád a párod?sztem egyáltalán nem.Az meg h elköltözni, hát nem jó ötlet. Az lenne az egyenes ha megmondanád nekik h mi bajod van velük, tetszik vagy nem, neked nem jó így, változzanak. gondolom ha párod szeret, meg fog érteni és melléd is áll.
2010. jan. 30. 20:51
3/13 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy a sok düh a gyereknevelés miatt van. Ők direkt tunkolják édességgel kaja előtt, mindenféle nem neki való ételekkel traktálják, olyan dolgokat elnéznek neki, ami szerintünk nem helyes (direkt leszórja az ételt a földre, hisztizik nekik, földhöz csapja az ő holmijaikat, és mindezt elintézik egy "ej-ej"-jel, vagy nevetnek rajta). Amikor még nem laktunk itt, volt, hogy itt töltött pár napot a kicsi, és kiderült, hogy éjjel 11-kor meg éjfélkor még fent viháncolt, a kiságyban evett csokit mindent összekenve (akkor volt másfél éves), és nem fürdették meg egyszer sem... (Rokon elmondta, és igaza is van, mert párom szülei sem fürdenek, csak másfél-két hetente.)
2010. jan. 30. 20:51
4/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nem ide szültem a gyereket. Akkor még nem itt laktunk. Csakhogy sajnos volt egy nem várt helyzet, ami miatt kénytelenek voltunk idejönni. Az első pár hónapban még minden rendben volt, de aztán... :( Két éve vagyunk itt.
2010. jan. 30. 20:53
5/13 A kérdező kommentje:
Másodiknak: persze, hogy nem lenne jó, hogy csak hétvégén látnám. Nagyon nehezen viselném a hiányát, és biztos a kicsi is, de minden nap értekeznénk webkamerán. Jó, tudom, hogy az nem olyan. :( Már beszéltünk velük nem egyszer, de állandóan lehurrogtak, hogy mi vagyunk az idióták. :(
2010. jan. 30. 20:55
6/13 anonim válasza:
Hát a párodat nem tudnád magaddal vinni a szüleidhez?Vagy a szüleid nem szeretik a párodat?A kisfiút ne válaszd el az apukájától..az nagyon döntés lenne.Viszont a tűrés sem jó.Nem tudom,bonyolult helyzet:S sajnállak titeket!
2010. jan. 30. 21:00
7/13 anonim válasza:
Én nem gondolkodnék, még a férjem nélkül is mennék, de lehet, hogy a mostani helyzetem befolyásol, hogy ezt írom. Szerintem ha nem változik semmi (ami a leírtak alapján nem tőled függ), akkor előbb-utóbb betellik a pohár, és jobb békésen elintézni, míg nem fajulnak el a dolgok.
Viszont Neked/Nektek kell dönteni, más helyett senki sem fog! :)
A mindenkinek legjobb döntést kívánom!
2010. jan. 30. 21:03
8/13 A kérdező kommentje:
Harmadiknak: de igen, a szüleim szeretik a páromat, de rájuk nem számíthatunk, egyrészt mert nem férnék el, másrészt pedig sajnos nekik is elég az anyagi gondjuk. :( Ja, és nem utolsósorban ők abban a városban laknak, ahol nincs normális munkalehetőség.
2010. jan. 30. 21:10
9/13 A kérdező kommentje:
Negyediknek: sajnálom, hogy ti is hasonló helyzetben vagytok. :( Sajnos nálunk már volt "betelt a pohár" szindróma, vágni lehetett a feszültséget, aztán elült a vihar. De az, hogy a fiunk az örökös csúnya beszédüket hallgassa, lássa a rendszertelenséget (napirend nulla), a kevést igényt a tisztaságra, szintén nem tesz jót, úgy érzem. Nem tudom, nagyon nem tudom, mit tegyünk. :(
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. jan. 30. 21:13
10/13 anonim válasza:
Adjátok bérletbe a lakást ami a tiétek és abból vagy ahhoz hozzátéve béreljetek egy kis lakást ott ahol a párod dolgozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!