Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik idős férfiakkal (40+)...

Akik idős férfiakkal (40+) vállalnak gyereket, nem félnek a egészségügyi, és egyéb kockázatoktòl?

Figyelt kérdés
A gyerek jóval nagyobb eséllyel születhet fejlõdèsi rendellenességgel,plàne ha a nõ is elmúlt màr 35.A 40 feletti férfiak nem a fiatalos külsejükrõl hìresek,ràadàsul a vàrható élettartamuk is jòval alacsonyabb a nõkénél.
2014. nov. 25. 10:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont mindenhonnan ez dől, hogy mennyi veszély leselkedik a 35-40-es korosztályra.
2014. nov. 26. 16:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen a paráztatás hatalmas méreteket öltött. Pedig amikor CVS-re mentem anno, volt ott harminc éves kismama, akinek azért kellett a második gyereknél a chorionboholy mintavétel, mert az első babája (akit huszonévesen szült) down-os lett. Ma már vannak jó szűrővizsgálatok, én bízom ezekben. Én is negyvenévesen szülő anyuka gyereke vagyok, aki nem lett degenerált, sem árva.
2014. nov. 27. 09:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy ez dől mindenhonnan, illetve csak női részről. Ma még mindig stabilan tartja magát a tévhit, hogy egy férfinak ugyanúgy lehet gyereke 90 évesen, mint 20 évesen, csak a nők vállaljanak mihamarabb, mert ők öregszenek és jajj mi lesz.. Én úgy gondolom, teljesen normális, hogy 35 fölötti nőknél szűréseket végeznek (lehetne fiatalabbaknál is), de ugyanilyen természetesnek kellene lennie, hogy ha a férfi 35 feletti, ugyanúgy elvégezzék ezeket a szűréseket a nőn, akkor is, ha 20 éves.
2014. nov. 27. 12:58
 24/26 anonim ***** válasza:

A nőkre gondoltam. Írd be a gugliba, hogy szülés 35, szülés 40.

21-es

2014. nov. 27. 13:15
 25/26 anonim ***** válasza:
Pont azért kockázatos a férfiaknál, mert amit egy 45 éves here termel, az már nem lesz ugyanolyan, mint amit egy 20 éves. Nőknél meg megvannak a petesejtek már az elejétől, ugyanazt a gyereket tudod megszülni, mint húszévesen, csak a saját testedet viseli meg jobban.
2014. dec. 1. 17:03
 26/26 anonim ***** válasza:
2014. dec. 30. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!