Mi a véleményetek arról az apáról aki megerőszakolja a saját 13 éves lányát?
hát nem 3évet adnék neki ez az egyik.
másik,ha valaki épeszű,nem fogja soha megérteni miért csinálnak ilyeneket
most volt a híradóban,hogy megölte a srác a 22éves szerelmét akinek volt egy 1éves gyereke.
a másik hír az volt,hogy 21éves nőt erőszakoltak meg egy lakótelepen..
hogy én mit csinálnék az ilyen elmebeteggel,nemhiszem,hogy túl törvényes lenne,és maradnának bármiféle jogai az illetőknek.
minap a pedofiliáról volt szó. beviszik őket,kapnak x évet,kijönnek és kezdik előről.. csodás.
"Én az ilyet agyon ütném"
Még mielőtt hirtelen felindulásból bárkit is agyonütnél, ne feledjük, hogy éppen elég, ha valakire ráfogják.
Azután idővel benyögi a kis csaj, hogy bosszúból találta ki az egészet, mert nem engedte el a papa a dizsibe!!!
utolsó: vannak jelei fizikálisan a testén, amiből kiszűrhetik, hogy igaz -e.
bár szerintem ilyet ritkán talál ki az ember!!
www.beszeljrola.hu
A történetek elolvasása után mondja bárki is, hogy kamu. Magyarországon minden tizedik gyermek érintett, minden tizedik gyermeket ért valamilyen szexuális visszaélés. Ez volt 50-60 éve és most is. Jó lenne már kivenni a fejeket a homokból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!