Egy apát mi vesz rá arra hogy fajtalankodjon, és megerőszakolja a saját gyermekét? Neki nem számít hogy a saját vére, belőle van?
Egyetértek az elsővel.
Borzalmas!!!! El sem tudom képzelni hogy "éreztem" volna magam ha az édesapám ezt tette volna velem... vagy hogy ma mivé lettem volna...
Ezzel olyan kárókat okoz a lelkében hogy nem is tudom hogy lehetne ezt megfoglamzni...
Az hogy egy beteg aberrált állat akit örökre bekéne zárni.
Az ilyesmitől a gyomrom is felfordul.
ezek beteg emberek.
a kormánynak nagyobb hangsúlyt kéne arra fektetnie, hogy lelepleződjenek, és életük végéig egy koszos cellába legyenek zárva egy halom kancigánnyal, akik felváltva baxnák seggbe őket a nap 24 órájában, ameddig meg nem döglenek...
sajnálom azokat a gyerekeket, akik meg vannak félemlítve, és nem mernek szólni senkinek, hogy a saját apjuk fajtalankodik velük...
szánalmas, hogy mindenhol nyomják a drogprevenciót, hiszen ha valaki drogozik, az nem ok, hanem okozat arra, amit gyerekkorában elszenvedett!
inkább az ilyen undorító férgek felderítésére kellene költeni azt a halom pénzt, és megmenekíteni azokat szegény gyerekeket!
Nos valamiért beteg lett, ugye bár eleinte vagy rejtett pedofil volt, vagy pedig elhidegült kedvessétől és a gyermeknél keress vígaszt sajnos. De ez ugye bár deviáns és beteges viselkedés , normál ember hiába hidegült el a párjától nem tesz ilyet.
A pedofílok pedig azért kezdenek ki a gyerekekkel ,mert értelmileg nem tartanak ott vagy amit ők akarnak normális nő nem tesz meg nekik és elküldik a sunyiba. De a gyerek könnyen rávehető sok mindenre. Ez is közre játszhat az iylen elmebajos apáknál............
Én is komolyabb börtönbe záratnám őket,de én igazság szerint az egész börtönrendszert átalakítanám,mert egy kalapszamócát sem ér.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!