Vétkesek közt cinkos, aki néma?
Figyelt kérdés
Elmondanátok vagy valahogy a tudtára adnátok valakinek azt, hogy megcsalják?2014. nov. 23. 11:59
11/13 anonim válasza:
Valaki árulja már el nekem, hogy egyetlen mondatból hogyan lehet rájönni arra, hogy ki írta ki a kérdést?
12/13 A kérdező kommentje:
A 46%-osnak írnám, hogy fogalmam sincs milyen kérdésekről hadoválsz..
Ha ennyire mindenki nekem támadt, akkor felhívnám a figyelmet arra, hogy egy szóval sem írtam, hogy én lennék a "bemártó". Én egy másik szereplő vagyok a történetben, teljesen mindegy, hogy melyik, a lényeg, hogy egy harmadik személy megtudta a dolgot és kíváncsi vagyok, hogy ti mit csinálnátok a helyében úgy általában.
2014. nov. 23. 18:08
13/13 anonim válasza:
hívd el kávézni!
ott mond neki nem akarsz tapintatlan lenni és sajnálod de rossz híred van.... megcsalnak!
amm undi dolog ez...
ha valaki mást szeretsz inkább hagyd el a párod becsülettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!