Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Fiúk mennyire vagytok...

Lányok/Fiúk mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Úgy értem szoktatok meztelenül mutatkozni a szülők előtt?Vagy inkább csak fehérneműben?Amikor a fürdőbe vagytok belehet menni hozzátok?A fürdőbe meztelenül mentek be,és jöttök ki?Testvér előtt is?Kort is kérnék.
2014. nov. 22. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egész nap egy szál tangában és felsőben mászkálok itthon, ha haverok vannak itt, szintén. Ha fürdök, és apa épp akkor jön haza, be jön és ad puszit, ennyi, vagy be jön fogatmosni vagy átöltözni. nincs ebben semmi, baba koromban vele fürödtem, látott már így:D

strandon is tangában vagyok, nem érdekel.

2014. nov. 23. 01:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Télen nem kérdés, jó ha 18 fokra fűtik a házat, úgyhogy csak vastag melegítőben látnak. Tüdőgyulladást kapnék, mire meztelenül a fürdőből beérnék a szobámba :D

Nyáron más, én fehérneműt nem hordok olyankor, mert nem szeretem, csak vékony nyári ruhákat. Annyit azért felveszek, mert nálunk elég nagy a mozgás, alapból nyolcan szoktunk otthon lenni ha hazalátogatunk, és állandóan jönnek-mennek a vendégek. Egyébként nem zavar a meztelenség, itthon a párommal nyáron nem is öltözünk fel (annyival is kevesebbet kell járatni a légkondit), előtte meg kollégista voltam, hozzászoktam hogy mások előtt bármit csináljak :D

2014. nov. 23. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Te már többször megkérdezted ezt, nem? Hogy dicsérgetjük-e a pucér tesóinkat?
2014. nov. 23. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Még fehérneműben sem nagyon szoktam otthon járkálni, nyáron is a minimum egy rövid gatya pólóval. A fürdőbe ruhába megyek be, és köntösbe jövök ki. Apám soha nem nyitna rám a fürdőbe, anyám eleinte csinálta, de neki is mondtam, hogy zavar. 18l
2014. nov. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!