Hogyan lehet lekoptatni egy not aki azt allitja hogy terhes toletek?
1. Nem dugunk védekezés nélkül idegenekkel részegen.
2. Nem csak terhességet lehet összeszedni, hanem akár HIV vírust is.
3. Nem biztos, hogy a férfi az apa, de nem is kizárt.
1 dolog fog bizonyosságot hozni, egy DNS teszt. Erre ne sajnáld a pénzt, sokkal kevesebb, mint tartás díjat fizetni 20 évig.
" beveszi a tabit"
Az nem C vitamin, hanem komoly gyógyszer.
"Utolso semmit nem tudsz a kapcsolatrol. Lett volna megoldas ha a no beveszi a tabit ki gondolna hogy igy gondolkozik egy no hogy egyejszakas kalandbol gyereket vallal?"
Kérdező, egyes-egyedül magadnak köszönheted.
.
.
.
.
.
.
.
Miért nem húztál gumit?
1. A tabi sem 100%-os modszer.
2. Ha elkovetett egy hibat a pasas, vallalja a felelosseget. Nem azt mondom, hogy a no nem saros, de aki ovszer nelkul dug, az legyen felkeszulve arra, hogy 9 honap mulva kopogtatnak a gyerektartasert.
"13. Egyedul gyereket vallalni nem komolyabb?"
Nem mindegy neked? Nem is ismered, és lényegtelen a kérdés. SZóval azért nem védekezel, mert aki olyan nő, hogy szintlén bele megy, az nem akar gyereket? Gratulálok!
Ha zaklat, akkor feljelentheted, de jobban jársz, ha elbeszélgetsz vele, és indulatok nélkül közlöd, hogy ha megszületik a kicsi, akkor lesz DNS vizsgálat, ha valóban a tied, akkor vállalod.
Egyébként tuti, hogy terhes? Láttad az orvosi papírt? Vagy csak ő mondja? Én nő vagyok, de tudom, hogy sok társam nagyon csúnya dolgokra is képes. Én orvosi igazolás hiányában még a terhességet sem hinném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!