Segédkeztetek már valamikor halott személy
öltöztetésénél, mosdatásánál?
11/19 A kérdező kommentje:
Szívelégtelenségben, egyetlen gyermek volt a családban. Az édesanyja teljesen tönkre ment idegileg az édesapja már régen betegeskedik. Még a mentőben sikerült ujjáéleszteni, de aztán elvesztették.
a diplomás ápolónak: te jó ég! Ezek a sztorik igazak?? Hogy lehet az hogy nem veszik észre egy emberen az orvosok hogy még él és berakják a hullaházba? Aztaa...Mesélj még,kiváncsi vagyok!!
2010. jan. 30. 12:31
Kedves utolsó!
Látom nem értesz a dologhoz:S
Tudod ezek az emberek TETSZHALOTTAK.
Az orvos megállapítja a halált,mert TÉNYLEG leáll a szíve,TÉNYLEG nincs légzése,HULLAFOLTOK is előjönnek abban a 2 órában.
De pont ezért van ez a 2 órás várakozási idő,mielött elviszik a halottat,mert ezalatt visszajöhet spontán az életbe.
De mint írtam már,CSAK pár óráig vagy napig élnek az ilyen tetszhalottak ezek után,hiszen nagy mértékben károsodik a keringésük,agysejteik.
Szóval NEM AZ ORVOS HIBÁZIK SEM AZ ÁPOLÓ,vannak ilyen esetek.
2010. jan. 30. 12:40
értem.Köszi h leirtad.Nagyon érdekes. Mesélj még vmit! Ha akarsz küldhetsz az emil cimemre is,ha nem akarsz itt offolni.Kíváncsi vagyok mik történnek ilyen helyeken...:)
2010. jan. 30. 15:12
Kedves utolsó!
Nem szeretnék többet írni ezeket csak példának hoztam fel,tudod az orvosi eskü-féle dolog ránk ápolókra is vonatkozik.
2010. jan. 30. 16:02
16/19 A kérdező kommentje:
Engem még érdekelne, ha még írnál valami érdekeset. Légyszi:-(
Tudod ha minden nap ilyen szörnyűségeket látnál,és minden napodon lenne 2-4 halott akkor Te sem találnád érdekesnek.
Szóval ezek nem tábortűz melletti horror történetek,hanem sajnos megtörténnek.Ezért nem szeretnék többet írni.
Rmélem nem baj,azt viszont még mindíg nem tudom,mi zaklatott fel téged,hogy ilyen kérdést kiírtál?
(a nővérke)
2010. jan. 30. 17:25
18/19 A kérdező kommentje:
Jól van, ha nem akarsz róla beszélni, megértem, de nekem folytatnom kell tovább, de nem itt.
19/19 anonim válasza:
Az egy dolog hogy hallotakkat rendez, de mindennap legyen ott az ember minden egyes temetésen napi 2-3temetés és végignézi a hozzátartozók szenvedését. Én temetkezési vállalatnál dolgozok. Mindenhonnan mi hozzuk el az elhunytat legyen az kórház, balaeseti helyszín, otthon. Stb mindenfajta hullát el szállítunk. Van aki darabokban van, van akit félig megettek a férgek, van aki félig el van rohadva. Aztán szépen fel kell öltöztetni borotválni rendbe rakni. Tárolni, temetésre elõkészíteni, sírt kiásni. Aztán a temetést lebonyolítani. Ez a munkám. Halottat látni azzal dolgozni nem visel meg egyáltalán nem max a szag. Viszont a temetés meg a hozzátartozók szenvedése az lehúzó.
2018. szept. 26. 20:34
Kapcsolódó kérdések: