Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiváncsi vagyok erről mi a...

Kiváncsi vagyok erről mi a véleményetek! Aki szerinted úgy érzi megcsalják, az saját maga önbizalom hiánya kivetítve a másikra, vagy sokszor valós megérzés?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdést olvastam itt az oldalon már,hogy úgy érzi megcsalják,de bizonyítéka nincsen rá.Vagy nem akar tiszteletből kutakodni a másik után,így nem is derül ki az.

Sokat gondolkodtam hogy az esetek hány százalékában lehet valós az érzés?Vagy inkább ez sokaknál önbizalomhiányból,féltékenységéből,irigységből fakad,esetleg a másik úgy viselkedik ami gyanakvásra ad okot?Mi a véleményetek?

2014. nov. 21. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
előző igazi nyomozó. nem szeretnék ilyen lenni.
2014. nov. 25. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom, hogy önbizalom hiányos lenne azért valaki, mert felmerül benne egy ilyen érzés.
2014. nov. 26. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!