Normális ha apa eldugja előlem a Tv távirányítót? Vagy én érzékelem rosszul? ( L / 21 )
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, lassan egy éve van párom, és 90 % ban nála vagyok, haza még fizetek egy minimális rezsit, két hetente szoktam hétvégére haza járni. Keresőképes felnőtt vagyok, egy éve van állandó munkahelyem...Most betegszabadságon vagyok, mert erős fájdalmat éreztem hétfő reggel óta az alhasamnál, baloldalt. a Doki kiírt a hétre, táppénzem vagyok, hogy pihenjek. Két napig fájt a hasam, jelenleg nem, és apa azt kérdezte, miért nem dolgozom....?! hisz semmi bajom nincsen.. A munkahelyem eléggé kemény, idén már szabadságra se mehetünk... és úgy érzem, mint ha fájna neki, hogy ennyi munka mellett, néha ha nagy nehezen eljutok egy két nap szabadságra, örülök, hogy most ez történt,( persze remélem nincs komoly bajom )hogy itthon pihenhetek és apával és tesómmal lehetek... Erre a távirányítót eldugja a szobájába.. Nekem is van Tv-m, de nála jobban szeretek Tv-ni... Illetve számon kéri, miért nem megyek dolgozni hisz semmi bajom... Talán nem jár egy kis pihenés az embernek munka mellett ??!! És ha megint rosszul leszek, ilyenekre nem gondol? Főzök itthon, vásárolok, sütit csinálok ha haza jövök, és akkor ezt kapom...2014. nov. 20. 09:31
11/21 anonim válasza:
Az apukák közül sokan ilyenek, főleg a lánygyerekkel kemények tudnak lenni. Kb. mint egy apa-oroszlán. Nekem nagyon jóindulatú férjem van, de néha szinte akaratlanul veszi birtokba a tv távirányítót, a tv-t nagyon szeretik kisajátítani. Amikor nem vagyunk otthon, utána mindig megnézi, hogy a lányok mennyi időt tévéztek, mert elvileg meg lehet nézni a tv-ben. Nekem ilyen eszembe sem jutna, de neki mindig. Ez olyasmi lehet, mint az oroszlánoknál a csont, ne nyúljn hozzá senki, ha ő nem engedi meg. Megszokta, hogy egyedül van otthon, ezért most zavarod, ezért mond ilyet. Attól még szeret, ne törődj vele, ezek mélyen tudat alatt vannak nála, nem is tehet róla.
12/21 anonim válasza:
Az én életem is tele van ilyen emberekkel akik mindenhez csak egy rossz szót tudnak hozzátenni.
Ez persze alapjaiban mérgezi meg a kapcsolatot. Amíg azonban nincs ennek valami következménye addig ez megy a részükről.
13/21 anonim válasza:
Ja és örülj, hogy neked ilyen apukád van, mert nekem sajnos olyan volt, akit le tagadnék legszívesebben, le sem szrt.
14/21 A kérdező kommentje:
Bátyám még itthon lakik, de gondolom egy fiú gyerek is más egy apa számára mint egy lány. Én örülök, hogy ő az apukám, csak rossz hogy mikor haza jövök, ezt kapom.
2014. nov. 20. 10:28
15/21 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ez neked rosszul esik, de ne csúnyán, hanem kedvesen-szomorúan, hogy el tudjon rajta gondolkozni, akkor legközelebb meggondolja majd, mit mondd. Sajnos a pasik elfelejtik, hogy a fiatal nők milyen érzékenyek.
16/21 anonim válasza:
A kérdéstől függetlenül teszem fel a kérdést: Miért nem a saját tévédet nézed?
17/21 A kérdező kommentje:
Mert apánál több csatorna van, és nála a tv nagyobb, több ott a választék... meg hangulatosabb
2014. nov. 20. 14:25
18/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy unja, hogy nála tévézel állandóan? Esetleg ő is tévézne...
19/21 A kérdező kommentje:
Állandóan nem tévézhetek nála, mert ha elolvasod a storyt, két hetente járok haza hétvégén, kivételesen most, hogy beteg vagyok itthon vagyok 4 napot, de inkább örülnie kéne... És nem nem akar tv-ni, hiszen mikor én tv-nék, ő dolgozik...
2014. nov. 20. 14:43
20/21 anonim válasza:
a TV elbutít. Ezen rinyálni, hogy jajj, az agymosókészülékem távirányítója!
Ha meg nem fáj semmid és csak úgy elvagy, akkor tényleg nem sok bajod lehetett, de ha az orvos kiír téged akkor meg otthon kell maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!