Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha apa eldugja...

Normális ha apa eldugja előlem a Tv távirányítót? Vagy én érzékelem rosszul? ( L / 21 )

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, lassan egy éve van párom, és 90 % ban nála vagyok, haza még fizetek egy minimális rezsit, két hetente szoktam hétvégére haza járni. Keresőképes felnőtt vagyok, egy éve van állandó munkahelyem...Most betegszabadságon vagyok, mert erős fájdalmat éreztem hétfő reggel óta az alhasamnál, baloldalt. a Doki kiírt a hétre, táppénzem vagyok, hogy pihenjek. Két napig fájt a hasam, jelenleg nem, és apa azt kérdezte, miért nem dolgozom....?! hisz semmi bajom nincsen.. A munkahelyem eléggé kemény, idén már szabadságra se mehetünk... és úgy érzem, mint ha fájna neki, hogy ennyi munka mellett, néha ha nagy nehezen eljutok egy két nap szabadságra, örülök, hogy most ez történt,( persze remélem nincs komoly bajom )hogy itthon pihenhetek és apával és tesómmal lehetek... Erre a távirányítót eldugja a szobájába.. Nekem is van Tv-m, de nála jobban szeretek Tv-ni... Illetve számon kéri, miért nem megyek dolgozni hisz semmi bajom... Talán nem jár egy kis pihenés az embernek munka mellett ??!! És ha megint rosszul leszek, ilyenekre nem gondol? Főzök itthon, vásárolok, sütit csinálok ha haza jövök, és akkor ezt kapom...

2014. nov. 20. 09:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodtan pihenj és ne legyen lelkiismeret furdalásod, megérdemelsz ennyit. Mondjuk, ha ennyire fájt, akkor annak valami oka lehet és a pihenéstől nem fog kiderülni, hogy mi volt az. Szóval remélem, azért elküldtek vizsgálatokra, hogy kiderüljön.

Apukád nem dolgozik? Miért van otthon?

2014. nov. 20. 09:38
 2/21 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is pihenj, de érdemes lenne megnézetni magad a fájdalom miatt, igaza van az első válaszolónak.

Apáddal meg ne foglalkozz, valószínűleg nincs jobb dolga, mint hogy téged csesztessen ezért. Ha rosszul esik, nyugodtan vágj vissza neki, hogy "és neked nincs jobb dolgod?"

Ha otthon vagy, mindent megcsinálsz, akkor hadd legyél már egy kicsit lazításban, pihenésben, ha egyébként meg keményen gürizel..

2014. nov. 20. 09:49
 3/21 A kérdező kommentje:
Ma voltam laborba vér, és vizeletvételen... Ma megyek az eredményekért. Háziorvos küldött el laborba, hasi ultrahangra, és nőgyógyászhoz. Sajnos csak decemberre adtak időpontot, nem is értem...
2014. nov. 20. 09:52
 4/21 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: ez tegnap este történt, akkor ért haza munkából.
2014. nov. 20. 09:53
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
NE foglalkozz vele. Ha meg anyira önző, hogy eldugja a kapcsolót, akkor tegye, és legyen vele boldog, csak aztán ne csodálkozzon, hogy az ilyen beszólások után idővel 3 hetente fogsz hazajárni, majd havi 1x, mert mindig bánt valamivel.
2014. nov. 20. 10:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Mindig ezt csinálja. Egyszer azért szidott le, mert kimostam a ruháit. Igaz nem a szennyesből szedtem össze,. hanem a szobájából. Én koszosnak véltem, aztán menni akart randizni, és leszidott, hogy pont azt a ruhát akarta felvenni amit bedobtam a mosógépbe...:(
2014. nov. 20. 10:06
 7/21 anonim ***** válasza:
Akkor legközelebb ne moss, és ha még egyszer ilyen kedvesen fogad, akkor mondhatod neki: "Szia, Apa! Én is örülök, hogy látlak." Te leszel a szemtelen, de ha szekíroz mindenért, ne várjon mást.
2014. nov. 20. 10:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy apád idióta, de ezzel az lenne a baj, hogy akkor majdnem mindenki idióta lenne. hisz mindenkinek van valami háklija főleg ha már kezd öregedni.

Nagymamám pl.képes volt azért veszekedni, ha nem azzal a késel vágtuk a húst amivel ő vágta volna.

Rossz hírem van, ez csak rosszabb lesz.

Vannak persze módszerek a helyzet enyhítésére.

ha csinálsz apádnak problémákat, akkor azokkal lesz elfoglalva.

Ha nem csinálsz, akkor majd ő csinál magának - és neked is...

2014. nov. 20. 10:12
 9/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szeret minket nagyon, 3 éves korom óta Ő nevel, megadott nekünk mindent, de nagyon rosszul esik, hogy mikor haza jövök hétvégén és csinálok, vagy épp nem csinálok valamit, az már baj.Kedden készítettem Tiramisut, és azt mondta ne csináljak, mert elhízok , amikor szeretetből készítettem, hiszen nagy ritkán haza járok .
2014. nov. 20. 10:15
 10/21 anonim ***** válasza:

Erre van egy hatásos módszer: megfogod és hozzávágod az egészet.

Sajnos apád elkezdett kötekedő lenni.

Nem ő az egyetlen, van aki már jóval fiatalabbon is ilyen.

2014. nov. 20. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!