Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi teszi egy embert erőssé?

Mi teszi egy embert erőssé?

Figyelt kérdés
pl csalódás, szakitás
2010. jan. 29. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Ami nem öl meg, az megerősít : )
2010. jan. 29. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tragédiák sorozata az életem. S hogy mégis mi tesz erőssé. Hogy még mindig van kiért és van miért élnem. A sorozatos kudarc, csalódás megedzi az embert. Amíg elhiszed, hogy van célod az életben, addig erős is tudsz maradni, de ehhez is meg kell érni, hogy ne add fel...
2010. jan. 29. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Rhonda Byrne: A titok című könyve!!!!!!
2010. jan. 29. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
énis a jellemessel értek egyet. persze csalódások útján is, meg ilyesmik, is lehet erősödni, de nem feltétlen csak így. akinek ilyen a jelleme, az már eleve erős belül, nemkellettek ahhoz sorozatos csalódások. aki pedig így erősödik meg, azis erős lesz ugyan, de az arcára lesz írva, hogy egy szomorú ember, és sokminden rosszat megélt már.
2010. jan. 29. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a jellem egy másik fogalom, maga a jellem az, ami megerősödik... valami által.

Szerintem ha olyan a jelleme, akkor úgy viszonyul az élethez, így a jellem segíthet feldolgozni sok mindent. De ha nem történik semmi, mindegy, milyen a jelleme, nem erősödik meg.

Szerintem az átélt események és azok feldolgozása erősítHETnek meg. Így, "ami nem öl meg, az megerősít", egyetértek ezzel a hozzászólóval.

2010. jan. 29. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, te mit gondolsz?

12.41.

2010. jan. 29. 12:48
 17/18 anonim válasza:
100%
Engem a barátok és a családom, akik miatt érdemes továbblépni nekem ők adnak erőt és miattuk érdemes a padlóról is felkelni...
2010. jan. 29. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
red bull
2010. jan. 29. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!