Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi teszi egy embert erőssé?

Mi teszi egy embert erőssé?

Figyelt kérdés
pl csalódás, szakitás
2010. jan. 29. 10:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
meg a nyomor is, persze ha nem alkoholizálni kezd, hanem ha küzd ellene, meg ha vele tud élni.
2010. jan. 29. 10:52
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Önmagában a felsoroltak nem, az már sokkal inkább, ha sikerül egy ilyen után azt feldolgoznia, elvégeznie a gyászmunkát és lezárni, elengedni a veszteségét.

Szintén ilyen eset, ha egy gyerekkori félelmét, sérelmét, szeretethiányát sikerül felnőtt korában feldolgoznia és az abból eredő hátrányait így elhagynia.

Amikor valaki már nem akar másoknak megfelelni, önálló és szabad, az szintén egy új minőséget hozhat az életébe.

Általánosságban azt tudom mondani, hogy az események önmagukban csak megtörténnek az emberekkel, az viszont már egyéni, ki hogyan tudja ezeket feldolgozni, miként él az ezekből adódó lehetőségekkel, következményekkel? Ebből fakadhat a lelki erő és nagyság.

2010. jan. 29. 10:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az , amikor olyan helyzetekbe kerül, amikor csakis önmaga dönthet. Van olyan, akit a csalódás, szakítás tényleg erősebbé tesz; de ha pl. "kidobják", akkor az önbizalma, életereje akár le is csökkenhet, ettől pedig gyenge lesz. Mondjuk kérdéses, hogy milyen az adott ember idegrendszere eleve. Ha érzékeny, akkor nehezebben tudja "kiheverni" a dolgokat és nehéz neki felállni a földről....

2010. jan. 29. 11:00
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
amibe nem halsz bele
2010. jan. 29. 11:12
 5/18 anonim válasza:
59%
a gyúrás
2010. jan. 29. 11:13
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Vallás, megfelelő világnézet.
2010. jan. 29. 11:15
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
A jelleme.
2010. jan. 29. 11:20
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok 11.20-as! Igen, a jelleme. Ezt én is úgy gondolom. Kiváló meglátás:)
2010. jan. 29. 11:25
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Engem tudod mi tett erőssé? A gyermekem születése. Előtte eléggé elveszett nő voltam. Komolyan mondom alig mertem előtte pl. hivatalokban intézkedni, orvossal beszélni stb. Na a picim jól megerősített. Harcias lettem, bátor, egyszóval miatta mindenre képes vagyok!
2010. jan. 29. 11:27
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Köszönöm kedves 11:25-ös! :D
2010. jan. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!