Feleségek akik csalják a férjüket, azoknak hogy van ennyi gerincük? Hogyan tudnak így élni és tükörbe nézni?
Az ismerősi körömbe,jó pár ilyen esettel találkoztam,volt aki szülés után lelépett,ott hagyta a 2 éves gyerekét és lelépet egy pasival.Teljesen jól szituált emberek voltak,tehát nem a putriból jöttek.Soha meg nem mondtam volna,arról a nőről.Ezen kivül volt egy ugyan ilyen eset.Plusz még a gerinctelen megcsalások,a legjobb eset az volt,amikor az akkori barátnőméknél voltunk,az anyja szeretőt tartott,majd képes volt oda vinni a lakásba a pasit,úgy hogy ott volt a férje,majd a pasi közölte a férjel,hogy ő szereti a feleségét és elfogja érni hogy elhagyja őt a nő,persze a nő vitte direkt oda.Nagyon sok ilyen gusztustalan húzást láttam nőktől.Miért kell ilyen gerinctelen módon?
Tudom a férfiak között is akad jópár ilyen,de miért csak nőket láttam ilyen helyzetben?Lehet hogy a férfiak is félre kefélnek,de legalább probálja nem megalázni a másikat.Szóval ez vajon mire jó nőknek?Pl hogy csináltat egy gyereket,majd lelép a szeretőjével szó bélkül,a gyereket hátrahagyva?
engem meg kidobott a párom(exvőlegény) szemetül, utána megismertem valakit, ekkor tudta meg mindenki nem vagyunk együtt és el vagyok hordva mindennek, mert az ex úgy adta elő, látjátok megcsalt, közben meg már jócskán külön is éltünk, csak nem volt bejelentve.
ennyit tényleg a külsősökről!
"DE!Még sem csaltam meg,vártam még pár hónapot hogy "rámfanyarodik" e,nem tette,így befejeztem vele."
De ezt nem azért tetted, mert péniszed van, hanem mert ilyen ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!