Feleségek akik csalják a férjüket, azoknak hogy van ennyi gerincük? Hogyan tudnak így élni és tükörbe nézni?
Az ismerősi körömbe,jó pár ilyen esettel találkoztam,volt aki szülés után lelépett,ott hagyta a 2 éves gyerekét és lelépet egy pasival.Teljesen jól szituált emberek voltak,tehát nem a putriból jöttek.Soha meg nem mondtam volna,arról a nőről.Ezen kivül volt egy ugyan ilyen eset.Plusz még a gerinctelen megcsalások,a legjobb eset az volt,amikor az akkori barátnőméknél voltunk,az anyja szeretőt tartott,majd képes volt oda vinni a lakásba a pasit,úgy hogy ott volt a férje,majd a pasi közölte a férjel,hogy ő szereti a feleségét és elfogja érni hogy elhagyja őt a nő,persze a nő vitte direkt oda.Nagyon sok ilyen gusztustalan húzást láttam nőktől.Miért kell ilyen gerinctelen módon?
Tudom a férfiak között is akad jópár ilyen,de miért csak nőket láttam ilyen helyzetben?Lehet hogy a férfiak is félre kefélnek,de legalább probálja nem megalázni a másikat.Szóval ez vajon mire jó nőknek?Pl hogy csináltat egy gyereket,majd lelép a szeretőjével szó bélkül,a gyereket hátrahagyva?
ma 08:47
Nem bánkodnál egy ilyen nő miatt??Oké rendben.De mivan ha az ember szerette azt a nőt?És eszébe nem jutott hogy megcsalja a felesége.Ezzel szerinted milyen lehet szembesülni,hogy a gyereked anyja,akire azt gondoltad a társad,a szeretőd,az igazi,az faképnél hagy ilyen módon.
Arról nem beszélve hogy persze ha megcsal egy nő,arról is mi tehetünk és arról is ha mi csaljuk meg őket.
Legalábbis a nők szeretik azt hangoztatni,ha félrelép,hogy nem foglalkozott velem eleget,nem volt jó a szex,nem volt elég pénze,buta volt stb.Titeket nőket ez már feljogosítt a megcsalásra,gndoljátok ti és azt is hogy mindig a pasi a hibás.
Aki itel,az meg nem tapasztalta meg milyen az,amikor a ferjed megalaz, evente max ketszer nyul hozzad, kulonben ul a sarokban a gepevel estenkent, higy konyorogsz, hogy szepited magad, sportolsz, hogy szexin libegsz, megse kellesz, de valni nem akar, a gyerek miatt. Es akkor jon valaki, aki azt mondja, gyonyoru vagy. Mit szamit, higy hazugsag, par ora alatt visszaadja az onbecsulesedet, boldogga tesz, higy a szex nem arrol szol, hogy semmi csok nelkul, csak radugrik, hanem gyenged. Ne itelj, mert meg Te is kerulhetsz ebbe a helztebe es ne mondd, hogy annal gerincesebb vagy. Nekem a ferjem volt az elso es 13 evig hu voltam es boldogtalan
Na tessék itt az élő példa!Titeket ez már feljogosít a megcsalásra??Akkor mi a frnacért nem váltok el inkább ha valami nem tetszik?Nem,inkább szétteszitek a lábatokat másnak,mert dicsér egy kicsit titeket.Hát ennyi.Ha annyira rossz,akkor le kell lépni,nem megcsalni.
21, ezt a mindkét nem megcsalói előszeretettel hangoztatjàk, ez a jelenség sem nemszelektív, akàrmennyire is annak akarod.
22, szerintem sem jogosítja fel a megcsalàsra, a vàlaszló leìrta az okot, amivel ennek a cselekedetnek az okàt kicsit jobban megértheted, hisz ez volt a kèrdésed.
nem teljesen értem, miért tetted fel a kérdést, ha csak olyan vàlaszokat értékelnél, hogy " úgyvan a nők milyen riherongy gerinctelen, megcsalàst a génjeikben hurcoló szutykok, tiszzta gàz, sokkal több göztük a gerinctelen, mint a pasik közt..." ez persze túlzàs, de érted..
# 7
"Tudtok egy ilyen kérdésnél mással is védekezni?Vagy ilyenkor a védekező mechanizmus ennyibe kimerül?"
Ne haragudj, de megírnád, hogy nekünk mégis miért kéne akár védekeznünk, akár védenünk ezt a fajta viselkedést?
Azért, mert mi is nők vagyunk?
Attól, hogy te férfi vagy, tudsz azonosulni azoknak a férfiaknak a viselkedésével, akik gerinctelen módon csalják a feleségüket, vagy "lelépnek", és az anyánál hagyják a gyereküket / gyerekeiket?
Te a védelmedbe vennéd a viselkedésüket, pusztán azért, mert te is férfi vagy?
Ha nem, akkor tőlünk miért várod el, és kéred számon ilyen hangnemben?
Ha "védekezést" szeretnél hallani, akkor úgy kellett volna megfogalmaznod a kérdésedet, hogy csak hűtlen feleségeknek szóljon, nem pedig róluk.
Okokra voltál kíváncsi, "vörös felhőcske" pedig a lehetséges okokról írt. Ha már "bla bla bla-nak minősítetted a válaszát, akkor légy szíves oszd meg velünk a saját, az övénél értelmesebb meglátásaidat a jelenség okairól!
Feltételezem, hogy tisztában vagy vele, hogy sem a hűség, sem a gerincesség nem nemhez kötött tulajdonság.
Azokban az esetekben, amikről nekem van tudomásom a saját környezetmben, ismeretségi körömben - egyetlen kivétellel - férfiak csalták a feleségüket.
Van olyan három gyerekes barátnőm, aki még a legkisebbel volt otthon gyesen, (akiért egyébként a férje évekig "rágta a fülét"), amikor a férje egy nap véletlenül lebukott azzal, hogy kb. egy éve kettős életet él, és nem a sok túlóra miatt volt annyit távol a családtól, sokszor még hétvégéken is.
Amikor a barátnőm az első sokk és néhány átbőgött éjszaka után átgondolta a helyzetet, és adott neki egy hónap gondolkodási időt, hogy döntsön, a férje az utolsó napon úgy költözött el otthonról, hogy nem búcsúzott el a saját gyerekeitől (akik éppen oviban, illetve iskolában voltak, kivéve a másfél évest, aki nyilván nem sokat fogott fel abból, hogy mi történik).
A felesége hiába kért tőle annyit, hogy legalább üljenek le együtt, és ő mondja el a gyerekeknek, hogy elköltözik, ne rá háruljon ez a hálátlan feladat.
Egyedül maradt a három gyerekkel egy olyan hitellel a nyakában, ami nem volt sokkal kevesebb, mint a diplomás minimálbér, amit a gyes előtt keresett, és csak a szülei segítségének köszönhetően nem árverezték el a házukat a fejük felől.
A férje egy idő után még a bíróság által megítélt, 3x25 ezer forint tartásdíjat is önkényesen lecsökkentette gyerekenként 15 Ft-ra, majd elintézte, hogy a cég, ahol építésvezetőként dolgozott (és az építőiparban megszokott módon nem csekély összeget nem hivatalosan kapott kézhez), átjelentse minimálbérre.
Abból, hogy ő így viselkedett a feleségével és a saját gyerekeivel, meg abból, hogy az én ismeretségi körömben - a te tapasztalataiddal ellentétben - egy kivétellel férfiak voltak hűtlenek, és tettek nem túl gerinces dolgokat, nem vontam le azt a következtetést úgy általában, hogy arányában több lenne köztük a hűtlen és gerinctelen ember, mint a nők között.
De nyilván kiírhatsz ilyen jellegű kérdést kizárólag a nőkre vonatkoztatva, ha te férfiként valamiért jobban elítéled, ha egy nő tesz ilyet, mintha egy férfi, vagy esetleg kevésbé érted a nők motivációját a hűtlenségre, mint egy férfiét.
"Ezzel szerinted milyen lehet szembesülni,hogy a gyereked anyja,akire azt gondoltad a társad,a szeretőd,az igazi,az faképnél hagy ilyen módon."
Szerinted a barátnőmnek, akiről az előző hozzászólásomban írtam, milyen lehetett azzal szembesülni, hogy a férfi, akiről azt gondolta, hogy "a társa, a szeretője, az igazi", az előző egy évben úgy járt haza esténként a közös ottunukba, hogy az előző pár órában nem túlórázott, hanem egy, a szeretőjével közösen bérelt lakásban hancúrozott, miközben ő vacsorát főzött, a két nagyobb gyerekükkel foglalkozott meg a legkisebbet szoptatta?
Ebben csak az a gáz, hogy úgy beszélsz kérdező, mintha csak a nők lépnének félre és tennék szét a lábukat más pasinak, ha otthon nem jó valami..........
Amúgy nem, nincs gerincük. De nem csak a félrelépő nőknek nincs, hanem a félrelépő pasiknak sincs! Ezt azért tegyük hozzá...
Teljesen mindegy milyen nemű ember megy félre...minden eset megalázó.
Személy szerint én csak férfiakat láttam a környezetemben félrekettyingetni...és? Ettől még tisztában vagyok azzal is, hogy a nők is megteszik ezt adott szituban...és egyiket sem tartom kevésbé rossznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!