Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél évig kilehet bírni a...

Fél évig kilehet bírni a párod nélkül? Kibírnád nélküle?

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 07:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én megértelek téged,már pár üzenettel elöbb is írtam ezt neked.Én csak felételesen kérdeztem tőled azt is írtam.Azt meg nem mond hogy nem menne,mert ha nem lenne munkája,és havi 80 vag 70 ezerért kellene itthon dolgoznia,(gyanítom most nem annyiért dolgozik),akkor szerintem átgondolnátok a dolgot,főleg ha nem tudná rá férfiként felnézni,mert te többet keresnél mint ő.Tudom majd jön neked nem gond,neki az lenne hidd el,de lehet hogy neked is egy idő után.
2014. nov. 18. 12:31
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Így is többet keresek, és nem hiszem, hogy attól lesz valaki férfi, hogy mennyi a keresese. Azt meg, hogy milyen a férjem, mi az ami fontos neki lehet jobban tudom mint te, végülis én élek vele.

Amúgy részemről ezt itt befejeztem.

Minden jót és sok erőt erre a fél évre.

2014. nov. 18. 12:34
 23/25 A kérdező kommentje:

Ok rendben,a fene a kis érzékeny lelkivilágodat:)

Egy egyszerű kérdésre nem tudtál válaszolni diplomás létedre,te olyan szupernek gondolod magad,hogy te soha nem kerülhetsz ilyen helyzetbe,azért még felételezni sem mertél,mert még a gondoltba is beleörültél hogy elveszíted a kis papucskádat:))Többet keresel,tuti hogy papucs.

2014. nov. 18. 12:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Kibírnám, nem vagyok társfüggő. Nyilván attól függ miért menne, de ha ez egy visszautasíthatatlan szakmai lehetőség akkor akár még többet is kibírnék.
2014. nov. 18. 13:28
 25/25 anonim ***** válasza:
55%

Azért papucs mert kevesebbet keres és mert nem akar a felesége nélkül élni?? Hát ezt komolyan ebből le lehet szűrni??

Látszik kérdező, hogy Te már eldöntötted, hogy mit szeretnél és csak megerősítést vársz.

Én inkább a fizetésemet dobnám mint a férjemet. Ha menne akkor együtt mennénk.

2014. nov. 18. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!