Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Gyámhivatal tényleg "mindenh...

A Gyámhivatal tényleg "mindenható"?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!!! Szellemi fogyatékos és mozgássérült nővéremnek új gondnoka van 1 éve. Nővérem anyánk halála óta velem él, a legnagyobb békében,(6 éve)de az új gondnok semmit nem tesz nővérem érdekében, állítólag havonta látogatnia kellene, és nem is ismeri! A gyámügyi számláján 4,5 Millió forint van, de egy éve egy zoknit nem tudtam neki venni, mert nem engedik. A rokkantságija+cs.p. 50 ezer, ebből jöjjön ki havonta, holott van pénze. Mit tegyek, 23ezerrel tartozom a boltokba? Segítsen aki tud.
2008. aug. 14. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Felhívtad már a helyi gyámhivatalt vagy bementél elmondani a helyzetet? Én eddig nagyon segítőkésznek ismertem meg a gyámhivatalokat, furcsállanám ha elzárkóznának a segítség elől.

Persze ne azzal menj be, hogy keresed a felelőst közöttük, hanem azzal, hogy itt ez a probléma, milyen megoldást látnak a rendezésére. :)

2008. aug. 14. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

én magam gyàmhivatal keze alatt éltem...igaz én a csalàdom helyzete miatt.

nekem is rengeteg pénz volt a szàmlàmon,még se vehettem le egy forintot se.

kérelmet kell irnod a gyàmhivatal vezetöjéhez,hogy bizonyos összeget engedjenek levenni.Persze bbeleegyeznek,de ellenében minden elköltött forintrol szàmlàt kell mellékelned,mert ugye ha mondod hogy zoknira,kell,közbe meg cigire az gàz.......

tehàt a hivatal segit,ha korrekt vagy.

sok sikert!!!!!!!!ja és gondnokot lehet vàltani,ha nem foglalkozik veletek.ez is a hivatal àltal elintézendö dolog

2008. aug. 15. 08:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne, hogy sikerrel járok, köszi a válaszokat!
2008. aug. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!