A fium anyukajanak holnap lesz a 41ik szulinapja eleg joban vagyunk az anyjaval. Mit vegyek?
Szia! Szép tőled, hogy kedveskedni akarsz neki:)
Szerintem ha szeret kávézni vagy teázni akkor vegyél neki egy jó csészét, vagy kávésbögrét. Esetleg fotóalbumot, parfümöt. Vagy simán bonbont meg virágot.
Attól függ, milyen és miről tudsz, hogy mit szeret. Ha pl tele van a házuk virágokkal, vegyél vázát... Vagy vegyél neki valamilyen határidőnaplófélét. Ha mondjuk irodában dolgozik akkor egy jó tollat valamilyen szettben: lehet kapni rotling+toll csomagot...
Remélem segítettem. Szia!
Azért a sütés nem olyan nagy dolog, csinálj egy kevert tésztát, azt nem lehet elrontani.
Én az "anyósomnak" karácsonyra vettem egy natúr fa ékszerdobozt, amit saját magam festettem ki. Nagyon jó lett, alig akarta elhinni, hogy én csináltam. Mai napig a szobájukban van a szekrényen.
Petranova
Kérdező, te mekkora tahó vagy!!!!
Petranova tanácsa egy tök aranyos ötlet, és még személyes is. Mert nem pusztán csak megvásárolta az ajándékot, hanem készítette. Nem értem mit vársz?
És sztem egy ennyi idős lánynak már tudnia kellene ezt azt sütnie.
Kérdezd meg a pasidat, hátha ő tudja mit szeretne az édesanyja.
Szerintem sem kellene ajó válaszokat lepontozni, inkább megköszönni. A sütis ötlet pedig jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!