Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fium anyukajanak holnap...

A fium anyukajanak holnap lesz a 41ik szulinapja eleg joban vagyunk az anyjaval. Mit vegyek?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy mit szeretne azt mondta hogy neki eleg egy apro dolog is de nem ugy van az szeretnek neki valami szepet venni...SEGITSETEK...jah es a fiuval mar lassan 3honapja egyutt vaunk
2008. aug. 14. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Süssél neki valami finom süteményt.( Estleg tortát, ha sikerül) Jobban értékeli majd, mint valami drága ajándékot szerintem
2008. aug. 14. 19:13
 2/10 anonim válasza:
68%

Szia! Szép tőled, hogy kedveskedni akarsz neki:)

Szerintem ha szeret kávézni vagy teázni akkor vegyél neki egy jó csészét, vagy kávésbögrét. Esetleg fotóalbumot, parfümöt. Vagy simán bonbont meg virágot.

Attól függ, milyen és miről tudsz, hogy mit szeret. Ha pl tele van a házuk virágokkal, vegyél vázát... Vagy vegyél neki valamilyen határidőnaplófélét. Ha mondjuk irodában dolgozik akkor egy jó tollat valamilyen szettben: lehet kapni rotling+toll csomagot...

Remélem segítettem. Szia!

2008. aug. 14. 19:13
 3/10 A kérdező kommentje:
meg johetnek valaszok...koszi a segitseget...jah es 15eves lany vaok....szal sutni meg nm tok rendesen:(DE MEGTANULOK:d
2008. aug. 14. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Azért a sütés nem olyan nagy dolog, csinálj egy kevert tésztát, azt nem lehet elrontani.

Én az "anyósomnak" karácsonyra vettem egy natúr fa ékszerdobozt, amit saját magam festettem ki. Nagyon jó lett, alig akarta elhinni, hogy én csináltam. Mai napig a szobájukban van a szekrényen.

Petranova

2008. aug. 14. 19:20
 5/10 A kérdező kommentje:
adhatnal hasznosabb tanacsot is:P:P:P
2008. aug. 14. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Van egy olyan érzésem, hogy ezután a beszólás után semmilyen választ nem fogsz kapni... Amúgy a második válaszoló rengeteget leírt. Hallgass rá, és vegyél icipicit vissza.:)
2008. aug. 14. 20:11
 7/10 anonim válasza:
92%

Kérdező, te mekkora tahó vagy!!!!

Petranova tanácsa egy tök aranyos ötlet, és még személyes is. Mert nem pusztán csak megvásárolta az ajándékot, hanem készítette. Nem értem mit vársz?

És sztem egy ennyi idős lánynak már tudnia kellene ezt azt sütnie.

2008. aug. 14. 20:19
 8/10 anonim válasza:
89%
Egyszerűen nem értem, mert itt mindenki le van pontozva, akik tök jó válaszokat adnak, azok is. Nem értem ez mire jó? Ki csinálja, és miért???
2008. aug. 14. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Kérdezd meg a pasidat, hátha ő tudja mit szeretne az édesanyja.

Szerintem sem kellene ajó válaszokat lepontozni, inkább megköszönni. A sütis ötlet pedig jó .

2008. aug. 15. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
engem is szoktak de nemérdekel...sztem is válassz úgx,hogy először nézz szét a lakásban.miylen a stílusa a lakásnak,esetleg volt e már vmi amit hallottál az anyukájától h. jajj .hát nincs itthon egy normális....nemtudommi.nézd meg esetleg mit dolgozik,tényleg jó ötlet lehet egy szép toll rotring szett,arra mindig szükség van..esetleg egy ilyen welness csomag...annak én nagyon örülnék:)vannak iylen nagyon szép teás kávés szettek is,ami nagyon jól mutat,azis mindig használható...és nem is oylan drága,kb2000ft tól nagyon szépek kaphatók.
2008. aug. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!