Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elválltak a szüleid és ha...

Elválltak a szüleid és ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
bocs ha személyes ügy ha nem akarod ne mond el.
2010. jan. 28. 19:09
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Hát az én szüleimet sajnos a halál választotta el. :( Édesanyám meghalt, édesapám pedig depressziós lett, egy darabig nála laktunk (bátyámmal), de aztán mikor betöltötte a 18-at elköltözött és vitt magával mert édesapám alkoholista volt és nem egyszer volt hogy meg is vert minket. :S Szóval most bátyámmal lakok, nagyon szeretem de azért nem pótol egy anyát. :S

És bocsi ha hosszú lett. ^^

2010. jan. 28. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
nem
2010. jan. 28. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen. Szerintem már jó ideje nem voltak ők rendben egymással, csak úgy voltak egymás mellett. Aztán apámnak lett valaki. Mondjuk korrekt volt, mert elmondta anyámnak és megbeszélték, hogy elválnak. Nem sokkal utána anyámnak is lett valakije, ez már kb. 6 éve volt, és a szüleim a mai napig jóban vannak, és mindketten azzal vannak együtt, akivel akkor összejöttek. Én már elég nagy voltam akkor, 17 éves.
2010. jan. 28. 23:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4 éves voltam, a szüleim 24-24, szóval elég korán volt ez az egész. Apám katona, ahonnan szinte soha nem jöhetett haza, mert mindig a fogdán ült - verekedett, mert heccelték a katonatársak, hogy vajon mit csinálhat a csinos, fiatal felesége otthon.

Anyu azt mondta, hogy nem illettek össze, ezért mentek szét. Apu verzióját már soha nem tudom meg, mert 10 éves koromban megszakadt a kapcsolatunk, amikor pedig 20 évesen újra kezdtünk barátkozni, ismerkedni, egyik reggel jött egy telefon, hogy előző éjjel meghalt. 41 évesen szívinfarktusban.

Anyu 5 éves koromban újra férjhez ment, a világ legjobb emberéhez. Saját apámként szeretem és ő is saját lányaként szeret.

2010. jan. 29. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
az én szüleim akkor, mikor én 4 éves voltam. Apám alkoholfüggösége és egoizmusa miatt, na meg persze, hogy hol volt állása, hol nem. Anyu ebbe belefáradt. Sajnos viszont azóta is velünk él, mert egy csalás folytán leszázalékoltatta magát, így kap rokkantsági nyugdíjat. És abból beszáll a közösbe. Anyu rég nem szereti már, csak megtüri mert sajnálja utcára tenni. Még így is, hogy alkoholista. Mindig azt mondja, hogy öt emberségre nevelték. Nemtudom én már biztos rég kidobtam volna a családom nyugalma érdekében. De ö tudja...én elfogadtam. Nincs rossz viszonyom apámmal, de olyan jó sem. Néha elbeszélgetünk ha józan, aztán mindenki foglalkozik a saját dolgával. Ennyiben ki is merül a dolog.
2010. jan. 29. 12:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, apu mindig a számítógép előtt ült, nem foglalkozott anyával, és én sem. Most apuval vagyok, de anya még nem ment el otthonról.
2010. jan. 29. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző vok.

El fog menni otthonról csak még nincs hova. Most tűnt el 2 hónapja nagymamám és azóta javult a helyzet, perszee véglegesen kimondták a válást de jóban vannak. Már amikor. Amúgy minden hétvégén összevesznek. Csak nemtom minek veszekednek még mindig ha már csak lakótársak????

14/L

2010. jan. 29. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:
elváltak mikor kicsi voltam, mert nem volt szexuális életük.Anyám, apám elmondása szerint, nem akart szexelni szülés után. Meg anyai nagyanyám állandóan ott volt a lakásban,apám ezt már nem bírta.
2010. jan. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!