Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elválltak a szüleid és ha...

Elválltak a szüleid és ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
bocs ha személyes ügy ha nem akarod ne mond el.
2010. jan. 28. 19:09
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
igen, apám megcsalta anyám nem egyszer és elege lett belőle
2010. jan. 28. 19:12
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Ige apám alkoholista.
2010. jan. 28. 19:17
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve váltak el, mert apám sokszor megcsalta anyukám, egy ideig bírta, és adott neki még egy esélyt, de aztán úgy döntött, hogy megrópál egyedül nevelni minket. Most szűkösebben vagyunk pénzügyileg, mert hármunkat egyedül anyu tart el, apu nem fizet gyerektartást. De sokkal boldogabb azóta anyukám, talált magának egy férfit akivel úgy tűnik szeretik egymást. Nekem nem igazán hiányzik apa, elég az heti-két heti 1 találkozás bőven...

17/L

2010. jan. 28. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Elég buggyant dolog szerintem. 22˛/F

Anyám betegnek érezte magát, de minden lelete jó volt. Apám talált neki egy pszichiátert, és rendszeresen vitte anyámat hozzá. Igen ám, de van olyan, hogy érzelemátvitel. A beteg úgy kezdi érezni, mintha szerelmes lenne. Ez viszont függőség, és mellékterméke a terápiának.

Anyám mondta apámnak, úgy érzi, szerelmes a dokiba. Erre apám elrohant, és áthozta Erdélyből az első útbaeső nőt. Most is vele él.

A történet 17 évvel ezelőtti.

Igyekszem megfontoltabban viselkedni.

2010. jan. 28. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Elváltak 2004ben.Előzményekre nem szívesen emlékszem,de megmaradt néhány dolog.Anyukám ideges típus,velünk,a gyerekeivel is szinte minden nap kiabált.Apa sokat dolgozott,de szegények voltunk mindig.Talán itt kezdődött.Aztán volt anyukán részéről pár megcsalás is,de érdekes módon ez apát nem idegesítette annyira,mint anya elhidegülése.Soha se láttam pl.őszintén ölelkezni őket,de puszit is ritkán.

Végülis anya akart elválni,azt mondta,belefáradt,megunta apát és a közös "életüket"

2010. jan. 28. 19:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltak el, de én nagyon szerettem volna! Kisgyerekkorom óta isznak, egyre többet, egyre durvábban, és ütik-verik egymást. nem hiszem, hogy lenne olyan nap, mikor nem csattan el egy pofon, vagy egy oldalbarúgás. Szerencsére már nem látom, mert 14 évesen kiraktak, most 26 vagyok. De jobb lett volna, ha elválnak és nem kell évekig ezt látnom. :(
2010. jan. 28. 19:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen elváltak apám megcsalta anyámat többször is.
2010. jan. 28. 19:43
 8/18 anonim ***** válasza:

Hároméves koromban váltak el, több, mint húsz éve. Eleve nem voltak egymáshoz valóak, fiatalok voltak, tapasztalatlanok és éretlenek. Anyám hamar teherbe esettt velem, mivel a védekezésről semmit nem tudott. A szülők ragaszkdtak hozzá, hogy házasodjanak össze, nehogy anyám "szégyenszemre lányanyaként szüljön meg" engem.

Már az első hónapokban kiütköztek a különbségek. Apám katona volt, csak hetente járt haza, akkor is csak egy napra. Azt az egy napot sem velünk, hanem az anyjáéknál töltötte, mert a kertben mindig volt valami munka, amihez férfierő kellett, és apám volt kéznél.

Aztán ott volt apám anyja, aki egy nagyon kétszínű nő, mindenen csak a saját hasznát nézi, és már az elejétől fogva megpróbálta kiforgatni anyámat a nászajándékából, ilyen-olyan okokból elvitt tőlünk dolgokat "kölcsönbe", pl. mosógépet, amiből kettőt kaptak, és később nem volt hajlandó visszaadni. Ilyen apró hülyeségekre kell gondolni.

Kijelentette, hogy a tanácstól igényelt telekre (ami akkoriban minden friss házasnak járt) építendő házban ő fog lakni a három lányával, míg mi maradhatunk az ő romos egyszobás viskójában... A magyarázat erre az volt, hogy "a fiúnak el kell tartania az anyját öregkorára, így neki joga van az új házban élni".

Egy idő után anyámnak sok lett a szemétségből és szemtelenségből, meg apám töketlenkedéséből (nem mert ellentmondani az anyjának), és lépett.

Szomorú és tanulságos történet.

2010. jan. 28. 19:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Fúh.Hát úgy volt hogy anyám csalta meg apámat egy cigánnyal.és abból lett egy kistesom.nyáron nagykabátba járt anyám kicsit sem volt ciki.

és hát nem régen kiderült apám mondta hogy van egy lánya 21 éves..és így két nővérem van.

szóval apám csalta meg anyámat :(

sajnos így volt:(

2010. jan. 28. 19:49
 10/18 anonim válasza:
6 éves voltam amikor elváltak. Apa sose törődött velünk, ráadásul csalta is anyát, úgy hogy még én is észrevettem. Anyámmal élek, apámat 2-3 évente ha látom.
2010. jan. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!