Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek működhet?

Szerintetek működhet?

Figyelt kérdés
9 évvel ezelőtt ismertem meg a kisfiam apját...azért írom, hogy az apját, mert sosem voltam szerelmes, de jól éreztem magam vele..4 év elteltével babánk született, de nem volt esküvő stb., mert egyikőnk sem érezte úgy, hogy jaj de jó volna. Sok konfliktusunk volt, hol a munkanélküliség, hol az anyós miatt.végül szétmentünk. Mindegyünk próbált új kapcsolatot kialakítani, de mindegyőnk csak ideig-óráig maradt meg más mellett.Most egyikőnknek sincs senkije és egyre gyakrabban vagyunk együtt, sőt tervezgetünk újra közös életet, de valahogy félek, hogy mennyire menne, mivel most se vagyok szerelmes, csak ő a gyerkőc édesapja....Szerintetek lehet ebből normális kapcsolat, vagy legalább békés együttélés ? Vagy csak egymás mellett élés lesz belőle?
2010. jan. 28. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Te magad is tudod, hogy ebből sosem lesz normális kapcsolat, mint ahogy sosem volt normális kapcsolat.

A "ha ló nincs, szamár is jó"-taktika sosem vezet jóra.

2010. jan. 28. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen,ebből csak egymás mellett élés lesz,nem több.Ezt Te is tudod nagyon jól.Eleve értelme nincs a kérdésednek.
2010. jan. 28. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értessz szerelmen (mert alkat kérdése, ki hogy éli ezt meg). Ha az, hogy nem vagy bele szerelmes, azt jelenti nálad, hogy borsózik a hátad a dologtól, hogy összeköltözz vele, nem kívánod testileg, nem vonzódsz hozzá, egyszerűen csak praktikusnak találod az összeköltözést, akkor nem fog működni, kár erőltetni. Ha valami romantikus, rózsaszín hálivudi filmes, lányregényes szerelem hiányzik neked, de egyébként meg jó a hapsival, szeretsz vele leülni dumálni együtt, jó vele az ágyban, és úgy érzed, hogy csak a körülmények miatt martátok egymást, akkor lehet, hogy érdemes megpróbálkozni, nem biztos, hogy érdemes rózsaszín álmokat kergetni.

Egyébként gyanítom te már tudod a választ, csak megerősítést keresel, nem mersz dönteni.

2010. jan. 29. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!