Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális pasik?

Vannak még normális pasik?

Figyelt kérdés
Azért nem merek kilépni a mostani kapcsolatomból mert úgy gondolom a pasik általában elég csajozósok, bunkók. Tudom, hogy nem így kéne hozzá állnom, de akkorse akarok ilyet.
2010. jan. 28. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg "normális pasi" van a világon, de valahogy a nőknek elsősorban nem ők kellenek...
2010. jan. 28. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne. A férjemet elég összetörve ismertem meg. Nem hittem én sem, hogy találok még normális férfit. És akkor jött a férjem. Összeteszem a két kezem, hogy elém sodorta az élet. A legjobb dolog, ami történt velem. Illedelmes (még több év után is), jól nevelt, mindent megcsinál (nála nincs olyan, hogy csak női munka, mosogat, mos, vasal, ha arról van szó), és persze nagyon jóképű.:)

Szóval lehet találni, de az igaz, hogy sok békát meg kell csókolni, mire meg lesz a herceg.

2010. jan. 29. 08:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Sőt én még hiszek abban is, hogy ha elég fiatal, még megváltoztatható a nem normális pasi is!:)
2010. jan. 29. 08:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen az én barátom is normális, szinte tökéletes, de már mégsem szeretem. És félek, hogy nem találok még egy "ilyet".
2010. jan. 29. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs XD
2010. jan. 29. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Naa jóóó Apu meg a Szerelmem aki immár 2008.10.11 óta a kedvesem.
2010. jan. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!