Azért nem merek kilépni a mostani kapcsolatomból mert úgy gondolom a pasik általában elég csajozósok, bunkók. Tudom, hogy nem így kéne hozzá állnom, de akkorse akarok ilyet.
Vannak. Én többet is ismerek. Lépj nyugodtan, minél fiatalabb vagy, annál nagyobb esélyed van megtalálni az igazit. Lehet, hogy azzal, hogy tanácstalanul, félve szenvedsz egy rossz kapcsolatban, pont egy normális fiút szalasztasz el, akivel lehet pont akkor ismerkednél össze, amikor a jelenlegi barátoddal vagy. Ne késlekedj szerintem. Ja, és ha nem akarsz csajozós, bunkó pasit, ne diszkóban ismerkedj.
2010. jan. 28. 17:34
2/16 anonim válasza:
Vannak, az én férjem is ilyen. Már hat éve együtt vagyunk, de soha semmi gondom nem volt vele. Nem iszik, nem játékgépezik, munka után hazajön. Kb. egy évben 2-3 alkalommal elmennek sörözni a barátaival, de az sem tart tovább 2-3 óránál és soha nem nyúlik az éjszakába. Dolgozunk mindketten, a pénzt is együtt költjük el. A gyermekünket imádja, nagyon sokat játszik vele, mesét olvas neki, stb. A házimunkába is szó nélkül besegít, ha látja, hogy van mosogatnivaló, mosnivaló vagy vasalnivaló és van ideje, akkor meg is csinálja. (mondjuk azt leginkább anyósomnak köszönhetem, hogy mindezt tudja). És a pont az i-n, hogy az anyósom is egy tündér! Szóval ne add fel, lehet még ilyen pasit találni, ha nem is könnyű! :-)
2010. jan. 28. 17:36
3/16 anonim válasza:
Az én pasim a világ legjobb pasija. Na azért nem tuti, mert tud elég hülye is lenni, de ha bele gondolok a kapcsolatunkba nagyon boldog vagyok mellett. Mindent megad amire szükségem van plusszban még olyat is amire nincs (hülyeségei), de ez sokkal kevesebb mint a jó.
Voltam már házas, tudom mit jelent kilépni egy kapcsolatból. Nem bántam meg söt, nagyon röülök hogy akkor így döntöttem.
2010. jan. 28. 17:36
4/16 anonim válasza:
Ugyanilyen kérdést a nőkről is fel lehetne tenni ugyanúgy.
2010. jan. 28. 17:39
5/16 anonim válasza:
Én 3at ismerek:
1. a férjem
2. apukám
3. unokaöcsém, aki 4 éves :)
Én azt mondom, merj kilépni a kapcsolatból, különben nincs esélyed valaki "jobbat" találni. Én 4 év után féltem kilépni a biztosból, de örülök neki hogy megtettem, mert így rátaláltam az igazira, a férjemre. Szóval, szerintem ne habozz :) Csak azért vele maradni, mert....miért is? Ha már ilyeneken gondolkozol, rég nem mellette a helyed! Ne csapd be magad, de a másikat se.
2010. jan. 28. 17:40
6/16 anonim válasza:
nincs..
2010. jan. 28. 18:11
7/16 anonim válasza:
Persze hogy vannak,itt vagyok én is:-)
Dolgozom, nem iszom,nem dohányzom itthon töltöm a szabadidőm kell más??
2010. jan. 28. 18:17
8/16 anonim válasza:
Sajnos nagyon kevés:(
2010. jan. 28. 18:19
9/16 anonim válasza:
nincsenek és nem is lesznek
2010. jan. 28. 18:21
10/16 anonim válasza:
Az en ferjem is ilyen mint a masdik hzzaszolonak!
Igaz nem magyar, de a sors utjai kifurkeszhetetlenek,ki tudja kit hoz majd eled.
En sem gondoltam, hogy nem magyar ferjem lesz :)
Amugy a masodik hozzaszlo kommentje olyan mintha rolunk irna, meg az anyosos story is :)
Tokjo, hogy vannak ilyenek!!!
Lehet, hogy egy kis ido lesz, de add meg magadnak a lehetoseget, ne alkudj meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!