Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akit gyerekkorab...

Van itt olyan akit gyerekkoraban megeroszakoltak? Hogy lehet ezt tulelni? Vagy feldolgozni? Ki segitett, hogy ezt feldolgozd?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

9.48-nak: A párom tud a történtekről, milliószor beszéltünk róla. Érdekes, hogy csak nemrég (3 éve kb) jöttek elő a gondok. Azelőtt normális szexuális életünk volt. Nem használja ki a helyzetet, engem sem, sőt, csoda, hogy még velem van, más már rég kirakott volna. Van, hogy kéthavonta egyszer vagyuk együtt, van, hogy havonta egyszer. Ennél nem nagyon szokott sűrűbb lenni.

Az, hogy Apának szüksége van erre, annyit tesz, hogy látom, hogy szeret, megért, törődik a lelkemmel, elfogadja, hogy ilyen lettem, de ő nem tud szex nélkül élni, ami érthető. Nagyon türelmes ezzel kapcsolatban, és én is megértem, hogy neki rossz így, hiszen nem barátok vagyunk, akik egymás mellett éldegélnek.

Gondolkoztam már orvoson is, csak én nem tudom elhinni, hogy egy idegen, aki nem lát bele a lelkembe, tudna valami hasznos tanácsot adni. Pedig párommal is átrágtuk, hogy igen, el kéne mennem. Nem tudom mitől félek, talán attól, hogy kiderül nem is a múlt a gond, de akkor nem tudom mi. Szeretem a párom, imádom, ha átölel, hozzám ér, csak akkor ráz ki a hideg, ha az intim testrészeimhez nyúl. Akár ruhán keresztül is. Szóval nem tudom.

Nem veszem utasítgatásnak, sem kioktatásnak, amit írsz. Tisztában vagyok vele, hogy ez így nem normális élet, és nem csak a párom miatt, hiszen én is szenvedek, mélyen, legbelül.

19.47 voltam (azt hiszem)

2010. jan. 29. 10:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy nagy elhatározás, és menni fog!

Sajna így a távolból nem tudok segíteni, de hidd el, utána úgy fogod érezni, "Miért nem mentem el már hamarabb orvoshoz?"

Az, hogy idegen, nem jelenti, hogy ne tudna segíteni. Pl a tüdőgyuszit is meggyógyítja egy idegen. (Jó, most pont nem azonos helyzet) A lélekre mondják, hogy a legfontosabb életfontosságú szervünk. Vedd úgy, hogy "vírus támadta meg" ez a vírus a félelem, a szorongás, a zavar a szexuális életedben. A szakember meg fogja gyógyítani. A gyógyszer pedig a terápia lesz, és szerintem a párod is mehet veled majd, ha akarod. Lehet, hogy nem 1-2 hét lesz, de sikerülni fog. Bátorság!!! :-)))

2010. jan. 29. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
engem a saját osztálytársam 9 évesen...:S
2010. jan. 29. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
engem nem.
2010. jan. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!