Hogy létezhetnek ilyen nők, mint ő?
Mindenki a maga eletenek a kovacsa. A baratnod ezt kovacsolta ossze.
Es mindenki megeszi amit fozott! Ugye ez is milyen igaz egy mondas? A baratnod sajat maganak csinalta a boldogtalansagat.
A kedvenc mondatom és magamnak is ezt szoktam mondani:
ha leszakította, szagolja...
Ne haragudj, de a saját hülyesége miatt tette tönkre az életét. Nekem is van egy hasonló a családomban, én 5 évig próbáltam rajta segíteni, mindent megtettem és mindannyiszor visszalépett. Rájöttem az ő élete nem az enyém, ha tönkretette akkor viselje el a következményeket. Akinek nem kell a segítség...megérdemli
sajnálom a negatív válaszom, de ez a helyzet
Nekem egy másik történet kerekedik ki:
A barátnőd lenyúlt egy pasit,tehát tisztában volt vele milyen mégis hozzá ment.Sőt!Mindjárt három gyereket is szült.Valószínűleg nem érdekli,hogy a psi félrejárkál(tudta az elején is),hiszen végül mindig otthon köt ki.Anyagilag jól állnak,majd hülye lenne elvállni,hogy utánna kuporgasson ,hogy a gyerekeit el tudja tartani.Mit változna az élete azon kívül,hogy kevesebb lenne a pénze?JHa szerelmes volt,akkor meg is csalta ő is a férjét(kivéve,ha szerelme tárgya nem kért belőle).Ja,hogy abortuszra ment kétszer?Akkor az a két gyerek annyira nem is kellett neki..könnyebb mással takarózni.
Nem kell sajnálni,nem kell élete végéig tűrnie.Eljön az az idő,amikor a pasinak nem lesz kedve6tehetsége más nőkhöz,ekkor eldöntheti,hogy boldog aranylakodalmasok lesznek,vagy megkesiríti az öreg utolsó éveit...
Csúnya dolog!
Vannak emberek, akik nem tudnak elszakadni egy már "jól megszokott pokolból", ami a biztonság érzetét adja nekik furamód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!