Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi fel a párom a...

Miért nem veszi fel a párom a telefont vagy hív vissza, ha ráér? Vagy akár dob egy üzit. Már nagyon ideges vagyok.

Figyelt kérdés

Most négy napig a cég megbízásából egy másik városban dolgozik, holnap jön haza (irodai jellegű munka). Tegnap este óta próbálom elérni, se facebookon, se sms-ben, se telefonon nem lehet elérni, egyszerűen nem reagál, pedig a telefonja kicsöng, a kártyáján van pénz, és azóta facebookon is volt fent. Tegnap délután, amikor beszéltünk facebookon, már akkor sem volt valami kedves, de betudtam annak, hogy fáradt. És most meg elérhetetlen, pedig lenne alkalma. Nem hiszem el, hogy nincs egy sms-esnyi ideje vagy annyira felvenni, hogy később visszahív.

Nem értem a viselkedését, oka sem lenne haragudni rám, nem tettem semmi rosszat.

Miért nem jelentkezik? Nagyon aggódok érte.

2014. nov. 12. 19:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Laptoprol allitolag. Mindegy, mar nem erdemel a dolog, nem fogom felidegesiteni rajta megint.
2014. nov. 13. 23:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Mégis éjjelig rágtad magad a dolgon... Tehát működik. :)
2014. nov. 14. 08:05
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem emiatt voltam fent későig. :)
2014. nov. 14. 08:18
 24/26 anonim ***** válasza:
na mi lett kérdező?
2014. nov. 17. 18:53
 25/26 A kérdező kommentje:

Igazából káosz és zűrzavar. Még nem mondtuk ki a végét, mert egyikünk sem tudja elengedni a másikat, de szinte borítékolni tudom, hogy hacsak csoda nem történik, akkor a közeljövőben tényleg szakítás lesz a vége. Tegnap éjjel is volt egy hatalmas vitánk, de valamiért egyikünk sem képes kimondani, hogy legyen vége, pedig talán mindkettőnknek az lenne a legjobb. Valahol nagyon elszúrtuk, sőt, sok helyen elszúrtuk, helyre lehetne hozni, de a párom képtelen változtatni a dolgokon (lehet belemagyarázni ki mit szeretne, leginkább lelki okai vannak a dolgoknak, de amikor belekezdtünk, tudtam, hogy depressziós, ám sokkal súlyosabb, mint gondoltam). Én szeretném hinni, hogy idill lesz, mint az elején, de várhatóan nem. Pedig mindketten szeretjük a másikat, csak sajnos nekem is vannak hibáim, őt pedig nagyon visszahúzza a depresszió és emiatt nagyon sokszor hoz helytelen döntést. A legrosszabb az egészben, hogy nem szeretne pszichológust igénybe venni, pedig akkor valamennyit javulna az állapota (és ez nem miattam lenne fontos, hanem hogy később is normális, boldog életet tudjon élni).

Hát, igazából ennyi van velünk.

2014. nov. 17. 22:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Kérdező!: Tudom, hogy öt éve kiírt kérdés, de azért ha nem haragszol így utólag is válaszolok neked. Az, hogy anno betelt az a bizonyos pohár sajna ezen nem tudsz utólag változtatni. Ma de mondjuk az, hogy csak összecsomagolod a ruhát, és kidobod hát...kivéve ha a ház kizárólag csak a tiéd, akkor oké ha már egyszer itt tartott a kapcsolat, hogy kidobod. Mondjuk igaz nem szép dolog volt ez tőle anno, ahogyan viselkedett ez tény. Viszont nekem azért erre a kidobásra lett volna egy két szavam, na meg egy két cselekedetem is abban az esetben, ha közös volt az ingatlan, mert akkor én biztos, hogy egy tapottat sem léptem volna onnan akár betelt a pohár, akár nem. Most nézd sajnos utólag drágaságom azt is meg kell cáfolnom, hogy a párkapcsolat nem az idegeskedésről szól, mert ez néha arról is szól.

FF@.GL

2019. júl. 1. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!