Miért nem veszi fel a párom a telefont vagy hív vissza, ha ráér? Vagy akár dob egy üzit. Már nagyon ideges vagyok.
Most négy napig a cég megbízásából egy másik városban dolgozik, holnap jön haza (irodai jellegű munka). Tegnap este óta próbálom elérni, se facebookon, se sms-ben, se telefonon nem lehet elérni, egyszerűen nem reagál, pedig a telefonja kicsöng, a kártyáján van pénz, és azóta facebookon is volt fent. Tegnap délután, amikor beszéltünk facebookon, már akkor sem volt valami kedves, de betudtam annak, hogy fáradt. És most meg elérhetetlen, pedig lenne alkalma. Nem hiszem el, hogy nincs egy sms-esnyi ideje vagy annyira felvenni, hogy később visszahív.
Nem értem a viselkedését, oka sem lenne haragudni rám, nem tettem semmi rosszat.
Miért nem jelentkezik? Nagyon aggódok érte.
Na ne vicceljetek már azzal, hogy ez normális.. komoly problémáitok lehetnek a párkapcsolatotokban, ha nálatok így megy.
Kérdező, valóban jó okod van idegeskedni, ugyanis ha az ember akar, egy nap alatt ad életjelet magáról, ha a párja keresi. Nem dolgozik éjjel-nappal, ha pedig mégis, akkor is tart közben egy perc szünetet. Nem akar veled kommunikálni, valószínűleg tényleg épp élvezi valahol az életet, és nem kíváncsi rád. Vedd ezt jelzésnek: ennyire egyenes ember. Egyenlőre nem szakítani akar, csak nem törődik veled és nem akar energiát fektetni a kapcsolatba. Ha hazaér és te ezt számonkéred rajta, az jó ok lesz neki a szakításra. Ha nem kéred számon, pont ugyanígy fog viselkedni a jövőben is. Ha érdekelné, mit gondolsz, legalább egy sms-t dobna feléd arról, hogy jól van, csak elfoglalt.
Igazából most telt be a pohár. Holnap, mire hazajön a cuccai össze lesznek pakolva és mehet, ahova akar. Végig aggódtam az egész napot, arra sem méltat, hogy reagáljon. Nem ez az egyetlen probléma, de szerintem egy párkapcsolat nem az idegeskedésről szól.
Hiába szeretem, de nem éri meg ezt a szenvedést.
Vegul elertem. Allitolag a szobaba hagyta.
Mindenesetre beszeltunk kicsit. Holnap szerintem mar vege is lesz. Nagyon faj, de nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!