Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leánybúcsú és legénybúcsú...

Leánybúcsú és legénybúcsú lehet ekkor?

Figyelt kérdés

Az esküvő szombati napon lesz, délelőtt a polgári, délután a templomi.

Szerintetek az megoldható, ha a leány- és legénybúcsú csütörtök este legyen? Mert nem szeretném egy héttel, vagy még előbb megtartani. A csütörtök pont jó lenne, mert az után még van egy nap az esküvőig, lehet józanodni (bár nem akarok nagyon berúgni), illetve készülődni.

Szerintetek ez nagy probléma lenne a barátnőknek, haveroknak?

2014. nov. 12. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Ha nem is nagy probléma de,meglehet hogy akik ott lesznek a legény/leánybúcsún nem tudnak ilyen gyorsan regenerálódni,főleg ha messzebbről utaznak oda... majd másnap ismét...:(

2014. nov. 12. 16:52
 2/7 gelu23 válasza:
70%
Szeintem így jobb lenne ha egy héten lenne minden. Csütörtökön formába jönnek és vasárnap reggelig nincs megállás. Sok boldogságot !!!
2014. nov. 12. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

1-1 az állás...:)

2014. nov. 12. 17:03
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 12. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért azt is számold bele, hogy van aki dolgozik, nem biztos, hogy annak is jó, egy csütörtök esti ereszd el a hajam.
2014. nov. 12. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom... pont ezért kérdeztem.
2014. nov. 12. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:

nálunk csak legénybúcsú volt, csütörtökön, az esküvő (lagzi nem volt) rá 1 héttel szombaton.

a férjemnek nem lett volna elég 1 nap a regenerálódásra, így utólag nézve:D

2016. júl. 27. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!