Milyen poénos, szivatós ötletekkel tudtok szolgálni legéybúcsúra?
Jaj de irigyellek titeket!Mikor az enyém volt, folyt a pia, jöttek a lotyók,úsztam a csöcstengerben.Lehetne olyat,hogy a lányok beöltöznek és indulhat a szerepjáték.
Itt találsz nagyon jó ötleteket:
Kíváncsiságból megnéztem a kérdést, hogy vajon miket írnak majd, erre az első válaszon kiakadtam
Ha megtudnám, hogy az én párom a legénybúcsúján, nőkkel hemperegne már elég lenne az is, hogy a meztelen testüket fogdossa biztos, hogy nem lenne esküvő. Egy ilyen dolog nagyon megalázó a menyasszonynak, ha a vőlegény igazán szereti a párját akkor nem vágyik más nők társaságára, és végképp nem alázná meg azzal, hogy lotyókkal hempereg.
Ez egyáltalán nem humoros
Pedig sokan rendelnek sztriptízt legénybúcsúra. Vagy meglátogatnak egy sztriptízbárt a haverokkal.
Mégsem csinálnak belőle problémát a menyasszonyok.
és ha a menyasszony bújna idegen hapsikkal ágyba arról is így gondolkodnátok, valószínűleg nem
De ha nektek csak az a szórakozás, hogy idegen nőkkel legyetek akkor elég szánalmas pasasok lehettek.
Elég baj,ha a menyasszonyok elnézik a meztelen nőket. Talán ők is meztelen férfiakkal szórakoznak? Milyen házasság lesz az ilyenből?
Ha vannak állatok a tanyán,akkor almozzon ki alóluk,fejje meg a tehenet,vagy kaszálja le a környező füvet.
Vagy a halat egy fa tetején ülve egye meg.
Egyik ismerősömet a legénybúcsúján kikötöztek egy fához, és leborotválták a mellkasáról a szőrt.
Nem tudom, mi volt a poén benne, gondolom, kicsit már alapoztak a parti előtt...
A horgásztanyához nem tudok tippeket, de a városban a főutcán már láttam egypár jó szívatós legénybúcsút (és leánybúcsút is). Beölöztetik a jelöltet valami irtó gicces gúnyába, szokás az egyenpóló, valami felirattal, ami az esküvőr utal, és a vőlegényi/menyasszonyi mivoltra. Értsd: kit kell szívatni.
Nálunk általában szombaton szoktak ökörködni a kölykök, mert akkora szinte tömve van a város szép hosszú főutcája. Láttam már rózsaszínű gumicsizmával, ketésznaciban, fáytoldarabbal a fején menyasszonyt, meg mindenféle dekoráciával ellátott vőlegényt. A szívatás része, hogy vegzálni kell a békés járükelőket, akik mindenféle idióta játékban részt vesznek, illetve be kell őket rángatni (a normalitás mellett, ugye) mindneféle jó buliba, aminek az a cékja, hogy a jelölt melózzon, szívjon, és a haverok vagy a lányok (a csajosbúcsőnál) könnyesre röhögjék magukat. Nem kevésbé a járókelők.
Horgásztanyára kellő pia mellett max. a tortából kilépő alig ruhás női hölgyet ajánlom, vagy a vetkőzőshowt, de ha a menyasszony megorrol érte, akkor az a ti felelősségetek. A tortába lehetőleg sütés UTÁN másszon bele a hölgy. :):)
Lehet pecás poénokkal is szórakozni, mert azok a horgésztanáyra is passzolnak, és a kipecázott férjjelöltre, is, aki "horogra akadt". Eresszétek el a famtáziátokat! :)
Jó bulizást és sok boldogságot a párnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!