A . Rákóczi. Vezetéknévhez, milyen jó lány és fiú nevek illenek?
lány:
Rákóczi Emerencia
Rákóczi Liliána
Rákóczi Boglárka
fiú:
Rákóczi Aurél
18.17-es, Emerencia vagyok énis :)
egyébként szerintem is valami olyan nevet válasszatok, ami nem is ősmagyar, de nem is a legmodernebb. De azért nem a tucatnevekre, meg régimódiakra gondolok, vannak nagyon szép magyar nevek, amik el lettek kicsit felejtve, vagy épp nem annyira ismertek. :)
uhh milyen nevek vannak már. De az Emerenciát mire kimondja:)
Eddig Kyra, Bálint, Réka, Benett:)
tegnap 19:54-es vagyok :)
hát igen, elég hosszú...viszont a vezetéknevem se rövid (Kosztolányi), de legalább nincs belőlem másik :) szeretem a nevem, ellentétben sok olyannal, akinek különleges és ritka neve van, és utálja...én szeretem, főleg azt amikor mondják, hogy még nem hallottak róla :D amúgy az én becézésem Emci. :)
Nem, bár sokan megkérdezik :) párszor hülyeségből beetettem pl. tanárokat, hogy a nagyapám volt. Rögtön h téééényleeeg? Fúú de jó neked, imádom K.D.-t meg ilyenek :D mondom nyugi, csak vicceltem... :) öcsém meg Patrik, tegnap volt a szalagavatója. Amikor kihívták feltűzni neki a szalagot akkor elkezdi a srác a mikrofonnál, hogy Kosztolányi Dezső, akarom mondani Patrik...mindenki röhögött a teremben :D
Amúgy a nevem onnan kaptam, hogy volt a szüleimnek egy ismerősük akinek a lányát így hívják (én nem ismerem őket), és apu mondta, hogy ha lánya lesz így fogják hívni, nagyon megtetszett neki ez a név :) hát így lettem Emerencia... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!