Ti megértitek, hogy a semmire miért vállalnak gyrekeket? Én vagyok embertelen?
Fiiatal 25 körüliek, két pici gyerekkel (értsd 1,5 és fél évesek). Egy régi házban laknak (bár legalább tehermentes), egy szoba van felújítva, kicserélve ablak. Fával kell füteni, fürdõszoba, kb. 30 éves. A srác ügyes kezü, ez az egyetlen szerencséjük, a csaj is igen kreatív, így fogjuk rá, hogy "csinos" a ház, de azért látszik a pénztelenség.
A srác 10 órát dolgozik, ezután van hogy megy rakodni, hétvégén szintén dolgozik, elvállal mindent. Alig van otthon.
Így a lányra hárul minden babák körüli teendõ. Emellett még fordít v. dolgozatokat ír.
Nekem kínai honnan van idejük, erejük.
Egyébként értelmes embernek tünnek ezen kívül. A csaj okos is, még talán csinálhatott is volna vmi karriert. De inkább szült.
Miért nem várnak az emberek a gyerekkel? Mi értelme így élni? Belerokkannak, családi élet, nyugodt babázás alig. Pedig tényleg aranyosak együtt.
És akkor nekem rágják a fülem anyámék, hogy 28 évesenmilyen távol állok a gyerekvállalástól.Így én nem is
Hat igen, de ilyen felfogassal kerlek, Te se nevelj gyereket.
Nagyon sajnalnam szegenyt.
Azt nem értem, hogy sokan miért gondolják úgy, hogy akinek gyereke van, az nem lehet sikeres a munkájában.
A picike betölti a 2-3 évet és lehet folytatni a munkát,...(az pedig egy gyönyörű időszak a nő életében, amikor babázhat).
Úgy szép élni, ha várnak munka után az oviban, a nyakadba röpül a gyerek, hazafele egy nagy beszélgetés, együtt vacsizás....
Nem értem a kérdezőnek ezzel mi baja van? Most ők egy kicsi anyagi áldozatot hoztak, hogy gyerekeik lehessen, de szorgalmasak és folyamatosan fejlődni fognak.
Mondanom sem kell nem 20 évesen szültem, albérletbe, semminek nem volt. De 2 év múlva dolgoztam, majd megint szültem, majd 2 év múlva újra meló. Szép időszak volt, volt milyért kezdeni. Most már nincs, nagy ház, 2 autó....minden megvan....
Semmit nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!