Mit gondolsz a Mirtill névről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 18:34
21/31 anonim válasza:
Utolsónak: miért vagy a 92%-kal lepontozva ? Nem utálom a zsidókat és cigányokat, ezért élből nem jutok 70% fölé.
22/31 anonim válasza:
A Harry Potterben az nem MITRILL volt hanem MIRTIL. Amúgy a Gyűrűk Urában hívtak egy egy kitalált fémet és van Miskolcon egy ilyen nevű metálzenekar.
23/31 anonim válasza:
Engem így hívnak. 15 vagyok. Szóval sokkal előbb voltam mint a Harry Potter. 1 éve jöttem gimibe és még most is van aki csúfol. :(
24/31 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név!!! Igy hívják az unokatesóümat!! :)
25/31 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és ez a nevem...
Engem egyszer-kétszer csúfoltak Hisztis Mirtillnek, de ugyanúgy, hamarabb voltam, mint a Harry Potter 2. könyve.
Nekem tetszik is a nevem, és szívesen adnom majd a gyerekemnek (ha lesz :D xD)
És örülök, hogy nem Alexandrát, Andreát és egyéb gyakori nevet adtak nekem (a felsorolt 2 névvel nincs semmi bajom), mert ha a családnevemet is a Mirtillhez csatoljuk, más embert nem hívnak így. Szerintem más Mirtillt sem.
27/31 anonim válasza:
Na ne, ezzel a névvel ne büntessétek a gyereketeket! Szerintem förtelmes név, ha nem láttam volna a Harry Pottert, azt hinném férfi név :D
29/31 anonim válasza:
Kedvenc nevem. :)
Bárcsak engem is így hívnának , én sajnos förtelmes nevet kaptam. :(
30/31 Varga Mirtill válasza:
nekem Mirtill a nevem es en a Lenkey Mirtill bemondonorol kaptam a nevem.akkor meg Harry Potter nem volt. ja a masik aki Gyuruk ura fan es latta a Hobbit c. filmet az tudja hogy van Mirtill nevu poni. :)) en buszke vagyoka nevemre es kesz. legalabb nincs 4 millio nevu Mirtill nevu lany. nem ugy mint az Alexandrabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!