Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek rosszul magatokat...

Nem érzitek rosszul magatokat a jómódú rokonok jelenlétében?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk unokatesóméknál, fiatalabbak nálunk, de sokkal jobban élnek. Nagyon sok pénzük van, hatalmas a lakásuk, luxuscikekkel van berendezve, két autójuk van. A kaja is olyan volt, ami nekik tök hétköznapi, nekem meg luxus, kapszulás kávéfőzőjük van, amire nagyon régóta vágyom. Annyira rossz, hogy nem élhet az egész család így. Este zuhanyoztam, a zuhanykabinjuk is olyan, hogy nem férne be a fürdőszobámba kb. Mindenféle méregdrága piperecuccok, arckrémek. A férje esténként szivarozik, olyan jó kiállású, jól öltözött, elegáns és szégyenlem de be kell vallanom szexi volt, ahogy szivarozott. Férjemben meg a tutyimutyit láttam egész este. :(

2014. nov. 9. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem magam rosszul, sőt. Vannak jómódú rokonaink, ráadásul a vezetéknevük Pénzes (gyerekkoromban azt hittem, van összefüggés, és ezért hívják így őket), én szeretek hozzájuk menni, szeretem megcsodálni a bútoraikat, a szép házukat, a nyaralójukba elmenni, nekem ez egy kifejezetten pozitív élmény. Mondjuk nem is éreztetik a különbséget. Jól érzem magam velük, és nem bánom, hogy hazajövünk a kis szerényke lakásunkba. Mert ez viszont a mi otthonunk, a férjemmel vagyok, akit nagyon szeretek, nemsokára hárman leszünk. Ez így van jól. Van, aki sosem elégedett, aki mindig hajszolja a pénzt, a gazdagságot, a csillogást, annak sosem lesz jó. Én örülök, ha összespórolunk egy kis pénzt (pl. most bababútorokra, -felszerelésekre), és megvesszük, és szép lassan gyarapodunk.

Viszont mostanában feltűnően megsokasodtak az ilyen jellegű kérdések itt.

2014. nov. 9. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam rosszul nálam tehetősebb emberek társaságában. Olyan pedig nem is fordult elő velem, hogy szexinek találtam valakit csak mert gazdag.

Ha számodra kevés az ami van, akkor tegyél azért, hogy több legyen.

Ha férjed tutyimutyinak láttad... az már kicsit gáz. Akkor hogyan tudtál beleszeretni, miért mentél hozzá feleségül? Érthetetlen ez.

2014. nov. 9. 20:38
 13/14 Pusisz válasza:
A családban mi vagyunk a "gazdagok"... a többieknek kevesebb van. Mi ahogy csak tudunk segítünk nekik, mert erről szól a család! Nálunk nem téma a pénz és nem vágunk föl vele, ha nagyobb a TV-énk. Ha látom, hogy szükségük van valamire (ésszerű határokon belül) segítünk megszerezni, összehozni.
2014. nov. 10. 01:08
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy nálunk mi vagyunk a gazdagok és messzemenőleg nagyobb a vagyonunk, mint a többieknek, ami betudható annak is, hogy a többiek nagyrészt mindent elherdáltak, nálunk meg anyukám felelősségteljesen vezeti a vállalkozást. Néha én érzem magam kellemetlenül, ha szóba jön a pénz, mert tudom, hogy nekünk nincs gondunk, de a rokonoknak meg van és ilyenkor utazásokról, meg nagyon sok másról sem beszélgetek velük pl. Nem akarom, hogy rosszul érezzék magukat. Ha kell valami, akkor normális keretek között kisegítsük őket, de anyukám inkább ad valami munkát és akkor megfizeti kicsit jobban, mint egy egyszerű munkást és így megoldódik.
2014. nov. 10. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!