Nem érzitek rosszul magatokat a jómódú rokonok jelenlétében?
Nem érzem magam rosszul, sőt. Vannak jómódú rokonaink, ráadásul a vezetéknevük Pénzes (gyerekkoromban azt hittem, van összefüggés, és ezért hívják így őket), én szeretek hozzájuk menni, szeretem megcsodálni a bútoraikat, a szép házukat, a nyaralójukba elmenni, nekem ez egy kifejezetten pozitív élmény. Mondjuk nem is éreztetik a különbséget. Jól érzem magam velük, és nem bánom, hogy hazajövünk a kis szerényke lakásunkba. Mert ez viszont a mi otthonunk, a férjemmel vagyok, akit nagyon szeretek, nemsokára hárman leszünk. Ez így van jól. Van, aki sosem elégedett, aki mindig hajszolja a pénzt, a gazdagságot, a csillogást, annak sosem lesz jó. Én örülök, ha összespórolunk egy kis pénzt (pl. most bababútorokra, -felszerelésekre), és megvesszük, és szép lassan gyarapodunk.
Viszont mostanában feltűnően megsokasodtak az ilyen jellegű kérdések itt.
Nem érzem magam rosszul nálam tehetősebb emberek társaságában. Olyan pedig nem is fordult elő velem, hogy szexinek találtam valakit csak mert gazdag.
Ha számodra kevés az ami van, akkor tegyél azért, hogy több legyen.
Ha férjed tutyimutyinak láttad... az már kicsit gáz. Akkor hogyan tudtál beleszeretni, miért mentél hozzá feleségül? Érthetetlen ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!