20-30 éves korosztálynak van esélye arra hogy egy pár, egy párként öregedjen meg? Vagy manapság ilyenre nem is lehet számítani mert eldobják egymást az emberek ha jön egy kis probléma amit meg kellene oldani?
ma 11:05
Nem élek mese és álomvilágban,de magadon nem érezted hogy visszaütött amikor valami rosszat csináltál?Miért egy bünöző rosszat csinál akkor örömmel megy börtönbe?Vagy amikor jót csináltál,akkor jólérzed magad a börődben,mert jó és hasznos dolgokat csinálsz,akkor a világ úgy áll hozzád?Ennek semmi köze a biológiához.
Nem létezik karma, nem létezik természetfölötti igazságszolgáltatás, nem létezik univerzális rendező elv. Ilyenek nem léteznek kedves kérdező.
A bűnözők közül sokan megússzák amit tesznek és a legügyesebbek a a parlamentben ülnek és az országunkat irányítják.
ma 11:20
Honnan tudod hogy nem létezik?Oké nem tudom bizonyítani.De te tudod hogy nem létezik?
De lelke létezik az embernek.Ami éppen elég ahhoz hogy rosszul vagy jól érezze magát,ha valami olyat csinál.
A lélek létezését senki se bizonyította.
Az hogy te hiszel valamiben az még nem jelenti azt hogy objektíve realizálódni fog a világunkban. Nem mondom, hogy nincs lélek, de mivel a léleknek kismillió definíciója van ezért majdnem bármire rálehet húzni, így gyakorlatilag nem lehet róla normálisan vitatkozni.
Az egyetlen dolog ami létezik az az emberi erőfeszítés, és ez az egyetlen dolog ami eddig előre vagy hátra vitte a világunkat.
A létezés az ami, és mi kiváltságosak vagyunk mert tapasztalatok útján és kellő intelligenciával megismerhetjük a szabályait és a törvényei által alkotott korlátokon belül úgy alakíthatjuk ahogy akarjuk.
De bekell látnunk, hogy bármiféle igazságszolgáltatás ami eddig történt az az emberi kéz alkotása. Nincsenek természetfeletti igazságszolgáltató szervek, nincsenek felsőbbrendű lények akik vérző szívvel lesújtanak a rosszfiúkra akik megúszták az emberi igazságszolgáltatást.
Ha valaki megúszta, akkor megúszta, és nem fog megfizetni érte.
ma 11:31
Ez nem hit kérdése!Amíg nem tudom miért van így,addig nem tudok mibe hinni.Csak annyit tudok hogy ott van,de nmt duom mitől.Én nem akarom elhinni hogy ne tapasztaltad volna magadon ha jót vagy rosszat teszel,akkor a rossz dolgot,valamilyen formába,ne kaptad volna vissza.Vagy akár a jót.De kár veled vitázni,nem akarlak meggyőzni erről,úgy sem tudlak,és nem is akarlak.Egyet tudok hogy én ezt többször tapasztaltam magamon.
Esély mindenre van.
Értem,hogy mire gondolsz, de ezen az oldalon ne várd,hogy sokan megértik.
Sajnos még több az ösztönlény a világban , de fejlődik az emberiség, a baj,hogy mi nem éljük meg ,mert lassú a folyamat.
Kedves kérdező, amíg valamit nem tudsz bizonyítani, addig csak hinni tudsz benne.
Vannak akik "tudják" hogy létezik Isten. Nem bizonyították, csak "tudják". Én ezt hitvakságnak nevezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!