Gazdag családnak számítunk?
Havi 400 ezer forintból élünk. Hitelünk nincs. Saját lakás, autó.
Hárman vagyunk. A 2 éves lányunk, a férjem és én.
Nézőpont kérdése.
Mi a párommal ketten élünk összesen 160 ezerből.
Ti több mint kétszer annyiból, plusz saját autótok is van.
Hozzánk képest nagyon jól éltek.
Én 150 ezret,férjem 250 ezret keres.Ennyi mindig megvan,de van olyan hónap hogy ennél többet is kapunk.
A lakásunk 100 nm,nekem egy KIA-m van, a férjemnek pedig egy Audija.
DE!Örülök,hogy sokan írták,hogy ez nem gazdagság!Szerintem se!Csak,akkor nem értem mások miért jönnek nekünk ezzel...
Én is, és a férjem is nettó 350-400 ezer között keresünk. Egy 3 éves fiúnk van. Nincsenek különösebb anyagi gondjaink, de a gazdagság nem itt kezdődik.
Egyetemi diplomások vagyunk mindketten ennyi pénzzel. Európa más részein ez a minimál bér szinte.
Szóval mi a kérdés?
Vállalkozó ismerőseim van mikor napiszinten ennek a többszörösét adják ki valamire, de van mikor a többszöröse vissza is jön!
nekik ez zsebpénz, volt amelyiknél a saját szememmel láttam, több köteg, bontatlan, banki húszezres köteg volt, egy ilyenben 2 millió van!
Őnáluk a zsebben ennyi van, úgy mondják, napi kiadás fedezésére.
A számlázást nem nagyon szeretik!
nem vagytok gazdagok, de bizonyára nem vakarjátok a fejeteket hó végén. :)
akik irigyelnek, azok bizonyára annyira csórók, h életükben nem láttak még annyi pénzt egyben mint a ti jövedelmetek.
szerintem ez az életszínvonal a minimum amire az ember nyugodt szívvel gyereket vállalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!