Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exe hiányzik a családnak?

Az exe hiányzik a családnak?

Figyelt kérdés
Páromnak volt egy öt èves kapcsolata 4 èvvel ezelőtt. Mi 2 ève vagyunk együtt. Párom tesója hozott egy fènykèp albumot hogy láttam e már. Párom kikapta a kezemből,mert tudta hogy benne van az exènek a fotója.kivette ès eldugta hogy ne lássam. Mièrt tárolgatják?hiányzik nekik? Vagy engem utálnak?

2014. jún. 28. 08:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, attól hogy van egy uj kapcsolat, a múltat nem kell letagadni. Eselyes, higy szerették a partnerét, vannak kozos képek. Mi a problema ezzel? Attól téged meg nem utalnak.
2014. jún. 28. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A fényképalbumban lévő képeket emlékbe tesszük el. A párod exe is egy emlék a család számára.

Attól, hogy szakítottak, a család még nem kell utálja és letagadja őt. Bizonyára szép emlékeik vannak róla, és ennyi.

Ettől még szerethetnek téged.

Ne legyél féltékeny egy fényképre!

2014. jún. 28. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem feltétlenül hiányzik, de 5 év elég hosszú idő, valószínűleg családtagnak tekintették már. Nekem is volt ilyen hosszú kapcsolatom, és igen, rajta van a nyaralásos képeken, a karácsonyi, szilveszteri képeken, minden születésnapos képen... a szüleim házában elég sok helyen jelenik meg a keze munkája, hiszen rengeteget segített, amíg együtt voltunk.

Ezek a dolgok a múltam, illetve a család múltjának a részei, nem lehet kitörölni. De nem is kell. Nyilván annak idején okkal szakítottak, nem illettek egymáshoz, nem működött a kapcsolatuk. Ettől még lehetnek jóban, és a családnak sem kell kollektíven utálni az exet.

Nekem inkább az a furcsa, hogy a párod eldugta előled az albumot. Elvégre ezek csak emlékek...

2014. jún. 28. 08:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azert dugta el, mert tudja hogy milyen a kerdezo.....
2014. jún. 28. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi esküvőnk volt, 10 fős. Csak a szülők és testvérek a párjukkal voltak ott. Így a képek nagy részén rajta van a sógornőm exe. Nem volt vele semmi különleges kapcsolatunk, de most azért nem fogom kidobni az esküvői képeink felét, mert a sógornőmnek új párja van. Mi van ha vele is szakít mondjuk 5 év múlva? Akkor a gyerekem első szülinapi fotóit is cenzúrázzam mert azon a mostani párja van?

(Amúgy sógornőm nem egy léha típus, 4-5 éves kapcsolatokról beszélünk, tehát még azt sem mondhatom,h 2 hetente váltogatja a pasijait és azért nem érdekel ki van a képeken).

De a ballagási fotóimat se dobta ki anyukám, amin az első barátom van rajta, pedig nem is bírta őt.

Szerintem azért nem akarta megmutatni, mert valami smárolós v ilyesmi fotó lehet. De ha pl. egy sima esküvői csoportkép akkor nem hiszem h lenne oka titkolni. El kell fogadnod, h a párodnak van múltja, régen másba volt szerelmes.

2014. jún. 28. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze, majd kidobjuk mindig az emlékeinket egy új pasi/nő miatt.
2014. jún. 28. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarnának ilyesfajta fotók, ő a múlt én vagyok a jelen.

Az előttem szóló jól írta, hogy attól mert őt szerették, Téged nem utálnak!

Amikor mi megismerkedtünk a párommal anyósom mindig a másik lánnyal kapcsolatosan bíztatta a páromat, mindig kérdezgette, hogy Andi, hogy van, Andi mit csinál? Nem rosszindulatból, csak szokásból. Manapság eszébe sem jut, már 7 éve.

2014. jún. 28. 09:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem a kèp zavar,hanem a titkolozás. A tesoja ugy adta a fotòalbumot,hogy hátam mögött mutagatta a páromnak h hehe benne van. Am nem családi kèp hanem csak simán róla van. Szeressèk de akkor mièrt állitják be titkosnak. Alapjáraton nem vagyok fèltèkeny
2014. jún. 28. 09:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja ès azèrt se szoltam egy szót se amikor otthon lakott ès a testvèreivel együtt fel vokt irva a nevük a párjaikkal együtt. Nem szoltam semmit se hogy az Andi nèv ott szeperel. Sose mondtam rá semmit. Akkor mièrt titkolozni? Ès a közös kèpeik mièrt nincsenek ott? Videó is van roluk,nyilván nem dobja ki hisz a huga is rajta van. De mit őrizgetnek olyan kèpet amin csak a lány van?
2014. jún. 28. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Juj,úgy látom nem én vagyok az egyedüli,akit az Andi név "üldöz" :) Mi 9 éve vagyunk együtt,azelött volt az Andi.Láttam én is képeket róla,nem tulajdonítottam nagy dolgot neki,viszont az,hogy anyósom mennyire őt szereti/szerette és nem engem,arra bőven akadt bizonyíték:pl.évekig Andinak szólított engem is,pedig a nevem kicsit sem hasonlít,aztán a családi albumban csak Andis képek vannak,egyetlen sincsen rólam (az esküvő után egy-kettő) stb. A páromnak is 5 éves volt a kapcsolata vele :) És úgy tűnik a mi 9 évünk sem nagyon tudja felírni azt az elmúlt 5 évet,legalábbis a családja szemében.Ez van.
2014. jún. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!