Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi esne nagyon rosszul a...

Mi esne nagyon rosszul a párodtól?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy van párod vagy nincs.

Nemet kérnék (F/N), köszönöm.

2014. nov. 5. 12:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Teljes mértékben egyetértek az előttem leírtakkal. Szerintem nem is kérdés, hogy hol kezdődik a megcsalás és a hűtlenség. Úgy gondolom, a normális ember eleve érzi magától. Ne a mai néphülyítő, ostoba műsorokból induljunk ki. Nagyon torz üzenetet közvetítenek, ferdítik a valóságot és az emberek értékrendjét. Érdektelen dolgokat helyeznek előtérbe, a fontosakat pedig hanyagul kezelik.
2014. nov. 7. 09:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jókat írtok.

Szóval ellentétes nemű barátok létezésében hisztek?

Aztán neten fellelhető mindenféle nem akaszt ki?

2014. nov. 7. 15:22
 23/27 anonim ***** válasza:
61%

1, Szerintem nincs nő és férfi között barátság. Nem létezik az, hogy két ellentétes nemű ember csak barát. Valaki mindig többet akar, jobban kötődik a másikhoz. Lehet tagadni meg mellé beszélni, viszont ez csak önámítás. Úgy alakultunk ki, hogy vonzódjunk egymáshoz testileg-lelkileg. Mikor valakivel huzamosabb időt töltünk együtt, akaratlanul is kialakul valamiféle vonzalom legalább az egyik fél részéről.

2, Ami meg kiakasztana az interneten azt élből kihagyom. Mi értelme annak, hogy idegesítem magam mások életképtelen hülyeségein. Én már csak csóválom a fejem, milyen ostobák egyes emberek.

2014. nov. 7. 19:53
 24/27 A kérdező kommentje:

Ez igazán őszinte válasz volt a barátságról, szépítgetés nélkül.

Neten fellelhető mindenféle alatt leginkább a széplányok/szépfiúk képeire gondoltam.

2014. nov. 8. 17:03
 25/27 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha a párod nézegetne neten efféle képeket, az nem akaszt ki?
2014. nov. 8. 17:07
 26/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem akasztana ki. Mindenki megnézi azt ami szép és tetszik neki.
2014. nov. 9. 14:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Rosszul esik amikor meglat egy csinos not es leesik az alla, vagy ha no utan fordul mikozben fogja a kezem, vagy ha elmondja az exenek aki ra van allva hogy milyen problemak vannak a kapcsolatbann ergo ha megalaz. Rosszul esik ha hazudik es hulyenek nez. Rosszul esik hogy ugy hogy huseges tipus vagyok o meg nofalo volt meg o a bizalmatlan. A megcsalas az mar derekba tores lenne. Amugy meg a megcsalas nalam mar akkor elkezdodne ha a parom flortolne egy olyan lannyal akivel rendszeresen talalkozik es baratok (elvileg). Ezek azok a dolgok amelyek annyira rosszul esnek, hogy ebbol szakitas is lehet. A tobbi aprosag nem lenyeg.
2014. nov. 27. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!