Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál az ex párodtól kapott tárgyakkal? Elteszed, kidobod? Kint nem akarom hagyni őket mert a mostani páromnak rosszul esne.
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 14:02
2/15 anonim válasza:
ha dísztárgy vagy használati azt kint hagyom vagy használom,de ami személyes pl fotó azt elrakom.még attól is függ hogy és miért lett vége ha csúnyán akkor máglyára mindent....
3/15 anonim válasza:
Én ex ex bnőm cuccait árva gyerekeknek ajándékoztam - Plüss, párna stb.
exbnőm cuccaival még hasonlóképpen kezdenem kell vmit, gyűrűt lehet beadom valahova - plüssöket szintén elajándékozom. Képeket kidobom, mert nekem nem jó emlékeim vannak az exekről. Sajnos :/
22F
5/15 anonim válasza:
Ameddig még nem voltam teljesen túl a szakításon, addig nem pakoltam el a tőle kapott tárgyakat. Továbbra is a szobámban voltak, ha nem is annyira szem előtt. Aztán, miután túltettem magam rajta, ment minden egy lezárt dobozba egy félreeső szekrénybe. A múltam része, így nem dobnám ki a tárgyakat végleg. De ez rajtad múlik. Ha az előzőre nem szeretsz úgy gondolni se, mint a múltad részére, bátran kidobhatsz mindent. Viszont ha új barátod van, szerintem se tedd ki a lakásba látható helyre az előzőtől kapott dolgokat, véletlenül se. L/22
6/15 anonim válasza:
Bedobozoltam, és ment a szekrény aljába. Bár ahogy itt olvasgatlak titeket, nemtom tényleg minek örzöm őket. Sz.tem ki is kukázom.
8/15 anonim válasza:
Jobban jár ha kidobod vagy ha olyan értékes add át valamilyik ismerősödnek mert könnyen lehet hogy e véget ott fog hagyni!!!mivel arra is gondolhat a jelenlegi párod hogy még számit neked valamit az exed!!csak jótanácsként mondom!!Puszi szia
9/15 anonim válasza:
Én általában nem válok meg tőlük. Egy karkötőt pl ugyanúgy használok mint azelőtt...
10/15 anonim válasza:
Én elteszem egy részét, mert életem egy szakaszára emlékeztet, és attól hogy a kapcsolat megszünt, még az az idöszak (részben szép) emlékeket is jelent, ami az életem része. Miért kellene kidobni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!