Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál az ex párodtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál az ex párodtól kapott tárgyakkal? Elteszed, kidobod? Kint nem akarom hagyni őket mert a mostani páromnak rosszul esne.

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 14:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
igen
2010. márc. 25. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ha dísztárgy vagy használati azt kint hagyom vagy használom,de ami személyes pl fotó azt elrakom.még attól is függ hogy és miért lett vége ha csúnyán akkor máglyára mindent....
2010. márc. 25. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ex ex bnőm cuccait árva gyerekeknek ajándékoztam - Plüss, párna stb.

exbnőm cuccaival még hasonlóképpen kezdenem kell vmit, gyűrűt lehet beadom valahova - plüssöket szintén elajándékozom. Képeket kidobom, mert nekem nem jó emlékeim vannak az exekről. Sajnos :/

22F

4/15 anonim ***** válasza:
25%
igen
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig még nem voltam teljesen túl a szakításon, addig nem pakoltam el a tőle kapott tárgyakat. Továbbra is a szobámban voltak, ha nem is annyira szem előtt. Aztán, miután túltettem magam rajta, ment minden egy lezárt dobozba egy félreeső szekrénybe. A múltam része, így nem dobnám ki a tárgyakat végleg. De ez rajtad múlik. Ha az előzőre nem szeretsz úgy gondolni se, mint a múltad részére, bátran kidobhatsz mindent. Viszont ha új barátod van, szerintem se tedd ki a lakásba látható helyre az előzőtől kapott dolgokat, véletlenül se. L/22
2010. márc. 25. 14:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Bedobozoltam, és ment a szekrény aljába. Bár ahogy itt olvasgatlak titeket, nemtom tényleg minek örzöm őket. Sz.tem ki is kukázom.
2010. márc. 25. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
elpakolom,vagy kidobom
2010. márc. 25. 14:10
 8/15 anonim válasza:
83%
Jobban jár ha kidobod vagy ha olyan értékes add át valamilyik ismerősödnek mert könnyen lehet hogy e véget ott fog hagyni!!!mivel arra is gondolhat a jelenlegi párod hogy még számit neked valamit az exed!!csak jótanácsként mondom!!Puszi szia
2010. márc. 25. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én általában nem válok meg tőlük. Egy karkötőt pl ugyanúgy használok mint azelőtt...
2010. márc. 25. 14:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elteszem egy részét, mert életem egy szakaszára emlékeztet, és attól hogy a kapcsolat megszünt, még az az idöszak (részben szép) emlékeket is jelent, ami az életem része. Miért kellene kidobni?
2010. márc. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!