Szerintetek egy 40/50 éves házaspár bevállalhat még egy babát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyre nagyobb divat szinte nagypapa/nagymama korban is babát vállalni, na de valakinek fel is kellene nevelnie, elindítani az életben (az unokákat már remélni sem nagyon merném) és ez ugyebár nem 18-20 évet jelent.
Úgy alakult az életünk, hogy szeretnénk egy testvért a fiunknak, de már egyikünk sem éppen fiatal (40N/50F). Szerintetek felelőtlenség lenne bevállalni, belevágni? Előre is nagyon köszönöm mindenki véleményét!
2010. jan. 26. 22:39
21/24 anonim 

válasza:

08:53 vagyok
Szerintem amúgy meg azt csináljátok, amit jónak láttok.
Lehet itt ragozni a körülményeiteket, de nem ismerünk egyikőtöket sem személyesen ezért nem lehet objektív tanácsot adni, csak szubjektívet, az meg tudjuk milyen. :0)
22/24 anonim 

válasza:

Mi 40évesek vagyunk ,van egy 18éves lányunk,7éves fiúnkés meglepinek 2éve szültem egy kislányt! Nem terveztük de nagyon vártuk és szeretjük! Ami meg sok előttem író véleménye hogy mikor halunk meg ..hát ...sajnos hiába nem akarunk 20évesen szülői halált nem mi döntünk! Édesapám 9évesen vesztette el szüleit és fiatalok voltak,nincs az előírva milyen korban kell feldolgozni szüleink halálát! Én most 40vagyok de most is nagyon nagyon fájna!Ahogy mi mindig"kislányom"maradunk nekik,nekünk ők ugyanúgy "anyu és apu"!!! Én nem gondolkodtam ...de hazudok...de itt van és boldogok vagyunk és lesz ami lesz ,amíg együtt vagyunk jóóóóó:):):):)
23/24 anonim 

válasza:

en bevallalnam. en 35 evesen szultem elso babonkat mivel igy alakult, ekkora talaltam meg eletem parjat akinek gyereket szultem. addig kiepitettem karrierem es felsovezetokent mentem el szulni felsovezetoi pozicioba mentem vissza dolgozni. nem bantam meg h nem 20 evesen szultem hisz sokkal erettebb lettem, kiepitett anyagiak sokkal tobb mindent tudok babonak nyujtani mint tudtam volna 10 evvel ezelott raadasul en 25 evesen meg nem voltam erett az anyai szerepre.
24/24 anonim 

válasza:

van egy 13 éves hugom, édesanyám idén halt meg. Nem tudom vele mi lesz. Gondolj bele, hogy fel tudod-e eléggé nevelni majd? persze lehet, hogy csont nélkül de..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!