Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vennél édesanyád 50....

Mit vennél édesanyád 50. szülinapjára? Valami nagyon szépet vagy értékeset!

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
én egy gyönyörű aranyfülbevalót vettem, 4 évvel ezelőtt is 10 000 Ft volt, tehát értékes is:))))
2010. jan. 26. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem artana,ha leirnad mekkora a max. budzsé,ami rendelkezesedre all..!!
2010. jan. 26. 17:35
 3/16 anonim válasza:
100%
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel de szerintem nem az a lényeg hogy méregdrága legyen !!! szerintem a lényeg hogy "szíved legyen benne " Szóval érted mire célzok?? nem tom hogy hány éves is vagy de sztem egy olyan 25 körül még sztem így s lehetne csinálni valamit az ajándék mellé. Egy közös fénykép a családdal egy csodás képtartóval vagy akármi más... Remélem érted mire célzok. Anyukádnak pedig boldog születésnapot ^^
2010. jan. 26. 17:36
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
20 karton bébiételt
2010. jan. 26. 17:38
 5/16 anonim ***** válasza:
egy szép nyaklánc,plussz egy welnesshétvége
2010. jan. 26. 17:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Anyósomnak vasárnap volt az 50. szülinapja. Fotókönyvet kapott tőlünk, nagy hatása volt.

Kértünk a szüleitől, sógornőjétől, hugától, mindenkitől képeket, ami nem digitális volt azt beszkenneltük.

Karácsonyra pedig egyedi képes ajándékot kapott, fali óra, hűtőmágnes, bögre.. stb

Küldök linkeket, hátha tetszik:

[link]

[link]

2010. jan. 26. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:

En tolem egy 24 karatos merev aranykarkotot kapott. (Karacsonyra pedig a hozza valo lancot)tesomektol laptopot.

En szeretek a kerek evfordulokra ertekeset adni.

Apukamnak most volt az 50.-ik szulinapja, tartott egy bulit es kapott egy plazma tv-t, digitalis kamerat, laptopot, orat, vasarlasi utalvany, szinhaz jegyet, masszas utalvanyt ( csaladtol & baratoktol )

2010. jan. 26. 18:04
 8/16 anonim ***** válasza:
31%

Az én anyám nem szereti az ékszereket, meg a drága, ámde használhatatlan dolgokat. Sőt, ami azt illeti, még ha csak aprósággal is lepem meg a szülinapján, utána állandóan szabadkozik, hogy ő tényleg nem kér ajándékot így, meg úgy, hogy költsem inkább magamra a pénzt.

Ennek ellenére praktikus dolgokat igyekszem neki venni, illetve olyan tárgyakat, eszközöket, amire szüksége van. Most pl. hajszárítót fogok venni neki, mert ami most van neki, az nagyon gyengélkedik. De vettem már neki porszívót, fúrógépet (! :P), bútort, ruhát, kozmetikumokat is. Nem a kerek évforduló a lényeg, pláne nem az, hogy minél drágább és feleslegesebb dolgot vegyél (mint pl. ékszerek), hanem az, hogy szívből add, és vedd figyelembe azt, hogy ő maga mit szeretne, illetve mire van szüksége szemmel láthatóan.

2010. jan. 26. 18:04
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
nálunk az a divat h kerek évszámnál az egész család ad ajándékot, együtt. amire tényleg szükség van. és olyan értékben ahány éves pl.: 50éves 50000ft értékben. lehet mosógépet de szekrényt is ami éppen kell.
2010. jan. 26. 18:06
 10/16 anonim ***** válasza:
18.04 - en epp ezert veszek inkabb olyan dolgokat, amikre vagynak,de sajnaljak megvenni maguknak. Anyukam a kora ellenere noies no es szereti az arany ekszereket, de sosem venne maganak, mert pl inkabb vesz egy uj kanapet, vagy kifestet, mert arra van szukseg.
2010. jan. 26. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!