Úgy érzem, hogy a párom csak a külsőm miatt van velem, nem a személyiségemért. Mit tegyek?
Soha nem adott hangot ennek, nem is éreztette. Én mégis ezt érzem. Sok nő van az életében, ebből van egy, aki nagyon közel áll hozzá, párom nagypapájától tudom, hogy páromnak tulajdonképpen ő A nő. A tökéletes gondolkodású, tökéletes családanya. Múltkor szóba került közöttünk, hogy kinek ki a példaképe. Én mondtam, hogy találja ki, ki lehet az enyém. Első tippje ez a nő volt. És nagyon rosszul eset, mert én ebből automatikusan levontam azt a konzekvenciát (persze nem biztos, hogy jól tettem), hogy ő azt akarja, hogy én erre a nőre hasonlítsak, vagy legalábbis próbáljam meg. De nem tudok, nem is akarok, teljesen más személyiségek vagyunk.
Az is rosszul esik, hogy mikor ezzel a nővel van és én felhívom (nem tudom, hogy épp elfoglalt), akkor mindig leráz, hogy most nem ér rá, mert itt van nála. Mikor velem van és ez a nő hívja fel, akkor elvonul telefonálni, néha órákra. Hallom miről beszélgetnek, hiszen csak a folyosóra megy ki. Nem egyszer előfordult, hogy egy ilyen telefonbeszélgetésből tudtam meg, hogy párommal történt vmi említésre méltó, de nekem "elfelejtette" mondani. Ilyenkor meg olyan érzésem van, hogy a legfontosabb dolgait nem velem akarja megosztani. Mit tehetnék? Nagyon rosszul látom a dolgokat?
Ez nem egy apró jelzés, hanem a te személyed semmibevétele. Ráadásul a pasi eléggé unintelligens, mert nincs tekintettel rád.
annyi normális pasi van a világon, aki össze tenné a két kezét, ha normális nőt találna aki szereti, és viszont szeretheti a másikat. Egy percet ne maradj...
Ház ezek nem apró kis jelek.
Nem vagytok házasok, még könnyű lelépned.
Én igazán nem szeretnék tanácsot adni, mivel nem értek a párkapcsolatokhoz, nekem is problémáim vannak és egy tanács nem biztos hogy mindig jó :)
Viszont az érdekelne, hogy mi a különbség az a "nő" és a Te személyiséged között?
Szóval mik az egyes eltérések?
És Kérdező, szerinted mik azok a tulajdonságok, amik a másik személyiségében bejönnek a párodnak?
És még egy kérdés: Mik azok a tulajdonságok a másikban, amik szerinted pozitívak?
Ezeknek a fényében megfordult már a fejedben, hogy változtass magadon? Azaz a személyiségeden?
Csak elméleti kérdést tettem fel, nem akarok vele utalni semmire. Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha felnőtt korban is belemennének az emberek abba, hogy önként változtassák a személyiségüket. Én úgy látom, hogy az emberek többsége 18-20 éves korára lemerevedik. És csak annyi, hogy nem értem, miért kell ennek kötelezően így lennie mindenkinél. Én próbálom ezt a szabályt megszegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!