Ismertek "energiavámpírokat"? Hogyan viszonyultok hozzájuk?
Figyelt kérdés
Olyan személyekre, családtagokra gondolok, akivel napi kapcsolatban vagytok, tehát nem lehet elkerülni őket. 32 éves vagyok, van 1 kislányom, de az anyám kikészít. Kéretlenül is mindenről elmondja a véleményét, de olyan stílusban, hogy még az élettől is elmegy a kedvem. Ha szólok neki, még ő van megsértődve, mert ő mindig csak jót akar.Néha tényleg úgy érzem, hogy elszívja az összes energiámat. Hogy lehet kezelni az ilyen embereket? Köszönöm!2014. nov. 1. 07:50
11/15 anonim válasza:
Kerülöm őket!Nagyon minimális ideig találkozom csak velük!
12/15 anonim válasza:
A parom. Ha megkerdezem, milyen napja volt, a legoptimistabb valasz az, hogy nem olyan rossz. Altalaban az o napja szar, mert mindenki mocskos fereg. A munkahelyen csak o dolgozik, senki mas, az utcan mert a mocskos fergek elfoglaljak a jardat, a boltban mert elotte kell allniuk, a szomszed allandoan duborog a lepcson, meg a mocskos kutyajat is a lepcson futtatja. Ha probalom figyelmen kivul hagyni a mocskolodasat, akkor mert engem o nem erdekel, en ot nem szeretem, neki hogy faj a hata, a feje, a laba. Ha talalkoznek a baratnommel, akkor en mindig masokkal foglalkozom, en ot majd megcsalom, majd engem valaki leszolit, kint az utcan letepernek a 90 kilos ferfiak stb stb. Neki csak akkor vagyok jo, ha fizetek, itthon ulok egesz nap es nezem, ahogy jatszik az internetes jatekaval egesz nap. Nem hiszem, hogy birom meg sokaig.
13/15 anonim válasza:
:D Röhej, de a legjobb barátnőm pont ilyen. Kis adagokban nagyon tudom imádni, de hosszútávon eret akarok vágni tőle. Sajnos többszöri figyelmeztetés ellenére sem veszi észre magát :/
14/15 anonim válasza:
Apám ilyen, tesóm ilyen. Én már mindent kipróbáltam, nem sok minden hat. Tesóm az a sokat beszélős fajta. Mondom pl, h megyek a fogorvoshoz, erre ő 1 órát beszél arról, h neki milyen volt mikor fogorvosnál volt. Ha valamit közölni akarok vele, akkor simán közbevágok a monológja közben, nem veszi fel. Mindig mondom neki, hogy ezt már mondta többször, nekem ez a sok beszéd sok, stb, de ugyanúgy mondja tovább. Jóban vagyunk, nincs ebből harag, gyakran hagyom ott miközben még beszél, következő alkalommal ugyanott folytatja. Apám az okoskodó fajta, mindent jobban tud. Vele már mindent megpróbáltam, szépen, csúnyán, viccesen, stb. Nem használ. Ha elengedem a fülem mellett és nem is figyelek oda, ez a legjobb amit tehetek.
15/15 anonim válasza:
Anyám csinálja ugyanezt. Jövök haza, tök boldog vagyok, fel vagyok dobva és egyetlen minősíthetetlen mondatával az élettől is elveszi a kedvem.
Költözés. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!