Ki van még aki boldogtalan a párja mellett?
Nem akarok önsajnáltató klubot nyitni kedves 1-es. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor minek kattintasz ide????!!!
32 éves nő vagyok. Egyszer már elváltam mert a volt férjem alkoholizmusával és játékgépfüggésével tönkretette az életünket.
A párommal 2 gyerkőcünk van (1 közös)=igazából 3 és ebből 2 közös de egyikük újszülöttkorában sajnos meghalt.
Igazából fogalmam sincs minek írtam ide ezt a kérdést,megoldást itt nem találok úgysem. Az is lehet a halottak napja miatt még jobban magam alatt vagyok.
Tudom milyen nehéz apa nélkül nevelkednie egy gyereknek és megfogadtam hogy ha törik ha szakad a kicsit együtt nevelem az apjával de ezt egyre nehezebb.
Főleg hogy munden sz.rért veszekedik velem,ha a sótartót 10 cm-vel odébb rakom azért, mintha mindig keresne valami indokot hogy belém köthessen...
Bírnom kell... de nem tudom meddig megy.
A folytonos veszekedéstől már kivagyok!!!
Szóval mindenkitől bocs hogy itt kifakadtam, törölni nem tudom.
Nem kötelező elolvasni és reagálni sem.
Kedves kérdező!
Az én páromnak éppen ilyen volt az előző férje, mint ahogy te leírod a tiédet. De amikor gyerekkorában elváltak a szülei, megfogadta, hogy ő aztán soha nem fog ilyet tenni. Most meg bezzeg bánja már, hogy a fiatalkorát így elpazarolta, hogy kitartott egy rossz házasságban tízen akárhány éven át.
Kérdező: Lehet, hogy nehéz apa nélkül felnőnie egy gyereknek (habár én ezzel nem értek egyet), de egy rossz apával és egy feszült anyával százszor nehezebb.
ne dőlj be a "minden áron együtt", és a "mindkét szülőjére szükség van, mi lesz az apaképpel" mítoszának. A gyereknek nem anya meg apa kell, hanem olyan ember(ek), aki kiegyensúlyozott, nyugodt, szerető légkört tud neki biztosítani, és törődik vele.
Egyébként az állandó veszekedés szóbeli bántalmazás.
A többi értetlenkedő hozzászólónak meg ezt ajánlom:
Saját tapasztalatból mondom, hogy jobb csonka családban felnőni, mint olyan szülőkkel akik marják egymást folyamatosan.
Te sem gondolhatod, hogy ez a légkör jó a gyerekeknek.
Csak kifogás, gyáva vagy lépni.
- nem kell bírnod, hagyd ott, ez csak ennyire egyszerű
- a gyereknek ennél még az is jobb, ha csonka családban nő fel - kikészíti, hogy az idegbeteg apja és a tutyimutyi anyja harcát kell bámulnia nap mint nap
- én nem lennék együtt olyannal, aki mindig kötekszik, bánt, a gyerek meg alkalmazkodik az új - ketten - körülményekhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!