Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon meglepett a szüleim...

Nagyon meglepett a szüleim döntése. Szerintetek mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés
16 éve élnek együtt a szüleim (én is velük), és most úgy döntöttek hogy összeházasodnak és veszünk egy új házat. Decemberben esküvő, nyáron költözünk. Nem tudom, hogy most örülnöm kéne, vagy aggódnom?
2014. okt. 31. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

"Lehet most jött össze a pénz olyan esküvőre, amilyet szeretnének."

Hát aki inkább nem akar addig jogilag összetartozni, míg nem verhet el x számjegyű összeget egy hatalmas lagzi keretében, annak őszintén tudok gratulálni...

2014. okt. 31. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Inkább örülnöd kéne.
2014. okt. 31. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:

lehet tényleg anyagi megfontolásból. csak nem akarták mondani hogy összetörjék az illúzióidat, vagy hogy elmond a barátnőidnek és azt higyje mindenki csak a kedvezmények miatt házasodnak.

szerintem is örülj neki. miért aggódnál? elvégre a szüleid és 16 éve együtt vannak! plusz még ígéretet tesznek hogy így is marad .

de az fura hogy 1 hónappal előtte közlik veled:)

ha nagyon foglalkozhat rákérdezhetsz hogy hirtelen ötlet volt?

2014. okt. 31. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!