Menthető még ez a kapcsolat?
Több mint 3 ève eggyütt vagyunk, annak ellenère, hogy a kezdetektől voltak veszekedèsek. Van egy 1 eves lanyunk is. 4 napja viszont szakitottunk, arra kèrt hagyjam bèkèn. Mègiscsak irtam neki smst ès válaszolt.
Ma találkoztunk, ès mondtam hogy kivánom, azt felelte ő is de jobb ha nem szeretkezünk... Aztán akart... Majd mègsem... Azt mondja szeret... Ès ugyanakkor hogy nincs èrtelme a kapcsolatnak, mert nem jövünk ki. Ès újra arra kèr hagyjam bèkèn... Szeretem őt! Lehet ebből mèg bèkülès?
Te vagy a pasi?
Veszekedtek, szakíttok, aztán ha találkoztok annyi mondanivalód van, hogy kívánod???
A problémákat kéne előbb megoldani, nem gondolod?
Miért kell addig húzni a dolgokat, mig mindent, még az emlékeket is megmérgezed, és addig jut a másik ember veled, hogy a neved hallatán is már felfordul a gyomra?
Efelé tartotok mindketten.
Én a helyedben az emlékeket menteném. Hogy legalább annyi megmaradjon. Már csak azért is, mert együtt ti nem fogtok megöregedni.
Húha! Hány évesek vagytok? Ilyen elmélyült beszélgetés a tinikre jellemző.
Tényleg a szex a lényeg? A gyerekkel mi van?
Miert kell egy rovid elettarsi kapcsolatba szulni ?
Miert nem vartal par evet ?
Most szulok vagytok nem tinik mar de viselkedesetek sajnos az.
Feleloseggel tartoztok a gyerek irant fel kell kozossen nevelnetek nem civakodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!