Oroszországban fogok szülni. Milyen neveket ajánlanátok, ami akár M. o. -n is használható vagy nem problémás a kiejtése?
A párom munkahelye miatt Oroszországba fogunk költözni, ott jön majd világra a kislányunk. Olyan neveket keresnénk, ami orosz eredetű, de a magyar szálak miatt jól használható esetleg a későbbiekben Magyarországon.
Köszönöm a segítséget!
Nekem apukám orosz, engem Mártának hívnak a dédimről neveztek el így ő Márfá volt.. vagy vmi ilyesmi:D
tesóm Alexandra, unokatesóim : Jana, Nina, Zina, Natasa, Dása[Darjának is híívjuk] ,Léna, Nadja, Tanja... most ennyi jutott eszembe :]
Nagyon köszönöm a tanácsokat! Mindegyik név annyira szép! Szinte lehetetlen kiválasztani a legszebbet! Azt hittem jóval kisebb lesz a választék, de belátom: tévedtem. Én két névről hallottam eddig (hátha segítek valakinek az ötlettel): Irina és Zorka. De csatlakozom azokhoz a válaszolókhoz, akik írták, hogy olyan szépek az orosz nevek... Valóban. :)
Természetesen még várom az ötleteket, nagyon kíváncsi lettem, hogy vannak-e még ilyen nevek. És még egyszer köszönöm az eddigi segítséget!
Szia! Amik nekem tetszenek, az a Nyina/Nina és a Szvetlána, bár az utóbbinak nem tudom, van-e magyarosabb verziója.
Remélem, minden rendben lesz veletek, sok sikert kívánok!
Haha már 2en szavaztunk az Anansztáziára:D ^^
Amúg a Zoya is gyönyörű, mindig a Zoya c. film és Danielle Steel műve jut ezsembe ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!