Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Oroszországban fogok szülni....

Oroszországban fogok szülni. Milyen neveket ajánlanátok, ami akár M. o. -n is használható vagy nem problémás a kiejtése?

Figyelt kérdés

A párom munkahelye miatt Oroszországba fogunk költözni, ott jön majd világra a kislányunk. Olyan neveket keresnénk, ami orosz eredetű, de a magyar szálak miatt jól használható esetleg a későbbiekben Magyarországon.

Köszönöm a segítséget!

2010. jan. 26. 11:36
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apukám orosz, engem Mártának hívnak a dédimről neveztek el így ő Márfá volt.. vagy vmi ilyesmi:D

tesóm Alexandra, unokatesóim : Jana, Nina, Zina, Natasa, Dása[Darjának is híívjuk] ,Léna, Nadja, Tanja... most ennyi jutott eszembe :]

2010. jan. 26. 13:45
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
nekem a Dinara név nagyon tetszik.
2010. jan. 26. 14:41
 33/50 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat! Mindegyik név annyira szép! Szinte lehetetlen kiválasztani a legszebbet! Azt hittem jóval kisebb lesz a választék, de belátom: tévedtem. Én két névről hallottam eddig (hátha segítek valakinek az ötlettel): Irina és Zorka. De csatlakozom azokhoz a válaszolókhoz, akik írták, hogy olyan szépek az orosz nevek... Valóban. :)

Természetesen még várom az ötleteket, nagyon kíváncsi lettem, hogy vannak-e még ilyen nevek. És még egyszer köszönöm az eddigi segítséget!

2010. jan. 26. 14:48
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Tamara, Zulejka, Tanja, Mila.
2010. jan. 26. 15:07
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozzatok ezzel a retardálttal, a kérdezőnek volt esze, hogy nem reagált rá semmit, mert hülyékkel nem érdemes vitatkozni.
2010. jan. 26. 15:42
 36/50 A kérdező kommentje:
Természetesen, feltétlenül írok, hogy mi lesz a neve, de az biztos, hogy feladtátok a leckét! Ennyi sok szép név közül válogatni nem egyszerű. Ma este biztosan leülünk a párommal átnézni a neveket (szépen kilistáztam az eddigi összeset a terhesnaplómba, így majd el tudjuk mondani, hogy milyen esélyes nevek voltak még, ha nagyobb lesz és majd kérdezi a gyerkőc:)), de mivel az ízlésünk hasonló, szerintem ő is gondban lesz, nem hiszem, hogy szűkül a kőr. Mivel még tervben van 1-2 baba (milyen optimista az ember szülés előtt :)), valószínű, hogy ezek a nevek még elő fognak kerülni. :)
2010. jan. 26. 16:11
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvenc orosz nevem az Anasztaszija, iletve a Jekatyerina. De szép még a Tatjána, Galina, Jana, Natalja, Szvetlána is... :)
2010. jan. 26. 18:20
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Aki pocskodiázott, kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt, hisz még olvasni sem tud, nem orosz a férje csak a munkája miatt megy ki!!! Eszméletlen!!!!
2010. jan. 26. 19:55
 39/50 anonim ***** válasza:

Szia! Amik nekem tetszenek, az a Nyina/Nina és a Szvetlána, bár az utóbbinak nem tudom, van-e magyarosabb verziója.

Remélem, minden rendben lesz veletek, sok sikert kívánok!

2010. jan. 26. 19:56
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Haha már 2en szavaztunk az Anansztáziára:D ^^

Amúg a Zoya is gyönyörű, mindig a Zoya c. film és Danielle Steel műve jut ezsembe ^^

2010. jan. 26. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!