Ti elengednétek a 19, lassan 20 éves lányotokat egyedül egy másik országba meglátogatni egy barátját?
Őszintén? Remélem a 20 éves lányomnak ennyi idősen több esze lesz annál, mint hogy normálisnak tartsa azt, hogy egy vad idegenhez egyedül kiutazik, akit életében még csak nem is látott. Előbb jöjjön az idegen ide...
Persze nyilván nem tudnám neki megtiltani, de pénzügyileg sem sehogy nem járulnék hozzá az akcióhoz.
Akik itt mondjàk, hogy 18 éves elmult, tehàt azt csinàl amit akar, akkor gondolom az utiköltséget meg ugy mindent ö fizet magànak, ugye?
Kérdezö, ez nagyon jo ötlet, hogy hivjatok meg magatokhoz a sràcot elöször.
Én ennyi idősen kiköltöztem külföldre. Nem kérdeztem meg anyukámat, hogy megengedi-e. :D
Nagyon sokan utazgatnak egyedül a világban. Egyszer volt egy norvég kanapészörfös vendégem, egy fiatal lány, akinek éppen téli szünete volt az egyetemen. Azóta már rengeteg másik idegennél szállt meg, él és virul.
Persze, megértem, hogy nagyon aggódsz, de neked kell ismerned a lányodat. Ha korábban már bizonyította, hogy önálló, kénytelen leszel elengedni. Nem tarthatod örökre magad mellett.
21/L
Elméletileg nem tilthatnád meg neki mert felnőtt. De jobb lenne ha először ő jönne el. Vagy ha nem egyedül megy. Elèg rizikósnak tartom hogy kiutazik egy vadidegen fiúhoz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!